Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Dex89 in Bebelusul despre 12 octombrie 2017 deschis - denunta

Recomandare medic de familie pediatru sector 2

Vă salut!

 

Acum câteva zile am "retras" dosarul copilului nostru de la medicul de familie (pediatru). Motivul este statul la coadă aiurea. Iar acum caut un alt medic la care să înscriu copilul. De preferat în sectorul 2.

 

Mulțumesc frumos!

 

PS: Dacă din greșeală îmi dați variante din mediul privat, să-mi spuneți și la ce să mă aștept dpdv al banilor. Vreau să spun că în general clinicile/policlinicile private caută să te taxeze cât se poate de mult. N-am nevoie să rămân cu buzunarul gol doar ca să-și facă medicul target-ul....

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 786
Rasfoieste dupa
  • 867

    by Camelia09 about 14 octombrie 2017

    Iti urez succes sa gasesti un medic pediatru la care sa nu stai la coada. Si noi avem problema asta, dar nu am schimbat medicul pentru ca am inteles ca e o problema general valabila. Nu cred ca clinicile private taxeaza in plus ca sa isi faca medicul targetul, asta vorbind din experienta mea cu mersul si la privat cu cel mic pentru diverse consultatii, analize. Daca medicul e bun si in rest esti multumit de el te sfatuiesc sa nu cauti altul, pentru ca sunt sanse foarte mari sa te confrunti cu acceasi problema. Multa sanatate celui mic si vizite cat mai rare la medic!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta