Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de marya_9 in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 12 octombrie 2017 deschis - denunta

Buna mamici!

Am un bebe de 6 lunj jumate si am inceput diversificarea numai ca nu mananca deloc,nu vrea si nu vrea! Bebelusi vostri mananca si cum ati reusit sa ii faceti sa manance?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 919
Rasfoieste dupa
  • 1134

    by annya33 about 14 octombrie 2017

    Eu incep diversificarea peste 1 luna jumatate cand facem 6 luni Am citit ca cel mai bn e sa incepem cu legume Piure de legume Nu prea moale,cat sa nu curga din lingura Fara sare,fara zahar,fara miere de albine in primul an Este un grup pe Facebook f interesant, Bebelusi diversificare si retete Flaveur! Foarte util grupul, mamicile posteaza zilnic retete incepand de la 6luni plus! Ai nevoie de multa rabdare!

    • Scor: 0
  • 1782

    by Camelia09 about 12 octombrie 2017

    Stai linistita ca este normal Baietelul meu are 2 ani si 10 luni acum si face destule mofturi la mancare Prima oara am inceput sa i dau suc de mere, apoi mar ras si tin minte ca incerca sa suga numai zeama din lingurita Initial nu vroia deloc piure de legume (cu carne de obicei) Apoi a inceput sa manance si nu mai vroia mar asa ca am inceput sa i dau banana pisata Incercam sa i dau ceva sa faca in timpul mesei Ii dadeam si lui o lingurita sau mai multe, uneori si un castonas Am incercat sa fac sa fie ca o joaca si a parut sa mearga (nu intotdeauna) Era impoortant sa aiba si el o activitate in timpul mesei, am incercat chestii cu avionul, trenuletul dar nu au mers Mai tarziu am observat ca daca manca cateva lingurite i se deschidea apetitul, dar nu mereu Uneori ii dadeam ceva ce stiam ca ii place si pe langa si cateva lingurite de piure (asta cand se apropiase de un an) Oricum in primul an tot laptele a fost baza Acum e mai greu de convins sa manace ceva, a descoperit biscuitii si alte gustari si daca ar fi dupa el ar manaca asta mereu, dar ii place si supa spre exemplu si am observat ca daca ma vede pe mine sau pe sot mancand ceva incepe sa vrea si el (cand era mai mic nu parea sa fie interesat de ce mancam noi) Tot ce poti sa faci e sa ai rabdare, problema cu copii mofturosi care nu vor sa manace este una cu care se chinuie multe mamici Inca ceva, s ar putea sa i dea dintisori si din cauza asta sa nu vrea sa manance Si baietelul meu a avut cateva perioade cand nu vroia sa manace, iar apoi am descoperit dintisori noi Din pacate nu exista o reteta sa ii faci sa manance pe cei mici si acum tot ce stiu este sa suga laptic si aste e ce vor dori cand li se face foame Variaza meniul pe cat poti si incearca in continuare E important sa ii fie si fomica asa ca trebuie sa nu fi primit laptic cu cel putin 2 3 ore inainte de masa solida In rest, nu pot decat sa ti urez succes si multa rabdare

  • 75

    by evelin13 about 12 octombrie 2017

    Bebelina mea a inceput la 6 luni sa pape, fiind o pofticioasa, ii dadeam sa guste pe farful Lingurutei tot ce vedea pe masa Apoi am inceput cu piure de morcovi ( mult mai lichid ) si asa incet incet acum papam Maine facem 7 luni si vreau sa incerc sa vad daca va manca branzica proaspata cu ce mancarica ai inceput ?

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • evelin13
      by evelin13
      12 octombrie 2017

      *varful linguritei

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta