Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

33

de roxy.t2 in Nastere despre 12 octombrie 2017 deschis - denunta

sarcină pelvina

Mamici azi am.fost la control 32 de sapt si 2 zile mi s-a spus că, bebelusa nu sa intors e tot cu funduletul in jos si ca nu ar da semne sa se întoarca la controlul de 28 de sapt tot in poziția asta a fost ...si clar mi-a zis ca o sa fie cezariana .sunt puțin îngrijorată . Mamici care ați mai trecut prin asa ceva se mai poate întoarce bebe ?
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 673
Rasfoieste dupa
  • 841

    by predab1 about 12 octombrie 2017

    Se ppate intoarce oricand ai de abea 32 de saptamani si cateva zile am citit ca au fost mamici la care bebele s a intors chiar in ultima saptamana inainte de nastere deci tot ce se poate sa se intoarca.Si chiar daca nu se v a intoarce nu te speria iti v a face cezariana si usor usor te vei recupera.Nastere usoara!
  • 84

    by Coco1324 about 12 octombrie 2017

    Bebe se poate intoarce oricand. Fetita mea nu a vrut sa se intoarca,am născut prin operatie cezariana. N-ai de ce sa iti faci griji. E adevărat,mai bine nastere naturala,dar nici cezariana nu este de speriat. Sarcina usoara !!
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta