Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

68

de alinsinarcisastan in Bebelusul despre 15 septembrie 2017 deschis - denunta

Lovitura

Dragi mamici fetita mea Ariana a cazut ieri intamplator din carucior, a fost vina mea ma luat valul cu curatenia si brusc suparata am uitat de ea! Cand m am intors cu fata la ea am vazut o pe jos, a plans foarte mult, are o mica rana la frunte, pana acum i am dat cu putin Rivanol si crema de galbenele! Cu ce altceva mai bun sai dau? Cu ce am voie sai dau?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 854
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 15 septembrie 2017

    baneocin pudra sau unguent pudra ajuta la cicatrizarea rapida a ranii sau bepanthene daca ai in casa

    urmareste comportamentul copilei timp de 1 2 zile, daca vomita, e apatica, somnolenta, plange exagerat de mult fuga la medic, la urgente

    iti recomand sa cumperi un tarc, in felul acesta copila sta in siguranta in momentele in care nu esti langa ea incalzesti mancarea, intinzi rufele, te duci la toaleta sau macar foloseste hamul/centura de siguranta de la carucior, majoritatea au un astfel de sistem

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • alinsinarcisastan
      by alinsinarcisastan
      15 septembrie 2017

      Da.. Am sistem bun dar am uitat de centura am fost o mama neatenta, ie vina mea, ?i recunosc! Am avut unele sup?r?ri ?i am uitat de Ariana, nu mai fac asa ceva niciodat?. I-am luat un unguent acum de la farmacie sper sa-i mearg?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta