Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

846

de predab1 in Diverse despre 8 august 2017 deschis - denunta

Colici bebe

Mamici ce folositi sau ati folosit pt colici la bebe Al meu are 3 saptamani si are colici intruna si cand papa plange si se strange ii dau ceai Baby Drink i am dat inainte sa ii dau ceai si Espumisan dar amandoua parca fara efect Voi ce ati folosit si a fost bun?Multumesc!

Raspunsuri (5):

Raspunsuri: 5 • Score 0 • Vizualizari: 1255
Rasfoieste dupa
  • 68

    by godesc1 about 12 august 2017

    Eu am folosit colief foarte bun de prima dat cand i am dat a calmato a avut colici de la 2 saptamani de la 2 luni jumate am renuntat sa vedem daca a scapat acum are 3 luni si o sapt si nu mai are coloci :)

  • 228

    by Mystic88 about 12 august 2017

    renunta la ceai complet, e o porcarie si nu e bun deloc (plus ca pana la 6 luni nu se recomanda ceai sau apa) Vezi ca exista niste picaturi pe baza de plante de la Himalaya (Bonnisan), sau poti folosi Infacol sau Colief   Daca ii dai formula, pune picaturile direct in el, daca alaptezi, dai cu o seringa

  • 5012

    by andaghe about 8 august 2017

    Si oricum poti intreba la farmacie, sunt destul de multe produse anticolici, acolo gasesti gama variata

    • Scor: 0
  • 5012

    by andaghe about 8 august 2017

    Subscriu Baby drink e prea dulce pentru un bebelus asa mic Mai exista picaturi Alinan pentru colici Trebuie sa gasesti picaturile care i se potrivesc bebelusului tau, nu exista unele care au functionat 100%

  • 13258

    by CorinaDani about 8 august 2017

    Nu i mai da baby drink, e o porcarie dulce, se invata copilul prea devreme cu gustul de dulce Espumisan nu a avut efect la fetita mea (acum 10 ani) Ii dadeam Sab Simplex Incearca Infacol sau alte produse anticolici Alaptezi sau ii dai lapte praf ?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta