Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

33

de roxy.t2 in Sarcina despre 27 iulie 2017 deschis - denunta

panica

Mamici sunt insarcinata in 21 de sapt La control merg periodic in fiecare luna am fost la particular totul bine, medici buni problema e ca nu sunt linistita mi s a dat sa fac analize la urina si nu mi a iesit infectie Dar merg foarte des la baie si am si o scurgere alba dar foarte putina o data pe zi am scurgerea asta si ma doare burtica timp de cateva secunde si se intareste mi ar fii zis ca sunt contractii false Sunt programata abeea pe 8 august si nu sunt linistita deloc e normal sa fie asa ?? : (

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1057
Rasfoieste dupa
  • 1007

    by IlieCristina about 31 iulie 2017

    Nu te speria, sunt normale urinarile dese la fel si scurgeri mai ambundente daca nu sunt insotite de mancarimi, miros sarcina usoara!!

    • Scor: 0
  • 29

    by FlorrD about 27 iulie 2017

    Des la baie merge orice gravida,pe masura ce creste bebe o sa mergi mai des si o sa simti si dureri dreapta/stanga, ovare,in fctie de pozitia lui Secretie mai abundenta e normal sa ai eu recent mi am facut analizele,probe urina si secretii col si e totul ok,am 31 saptamani si la fel imi ziceam acum cateva saptamani ca o fi"ceva" Stai linistita si bucura te de bebe!?sarcina udoara!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • roxy.t2
      by roxy.t2
      27 iulie 2017

      Bebelina mereu o.simt ca mi?c? jos si m-am.g�ndit ca poate ?i din cauza asta sa fie . Iti multumesc frumos ptr r?spuns . Sarcin? u?oar? !

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta