Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

16

de Diana888 in Sanatate despre 24 iulie 2017 deschis - denunta

Intepatura de albina in timpul sarcinii

Buna la toate Cele care ati primit o întepatura de Albina in timpul sarcinii, ce tratament ati facut? Azi m a întepat la picior, inflamatie si roseata pina ce nu este, doar ca de vreo doua ore simt o durere destul de mare in zona ceea Merci anticipat !

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 7124
Rasfoieste dupa
  • 621

    by nicoopoliciuc about 25 iulie 2017

    Pe mama mea a intepat o in burtica, pe la 8 luni A pus gheata si a trecut Intamplator sau nu fratele meu are exact in zona unde a fost intepata mama, o pata rosie de nici un cm:)

    • Scor: 0
  • 93

    by Lea_des_bois about 25 iulie 2017

    buna am fost intepata de 3ori; de 2ori in aceeasi seara + 1X cateva sapt mai tarziu; nu stiu daca era albina sau viespe am pus doar o crema pe baza de plante, recomandata de la farmacie, ca sa diminuez senzatia de mancarine si roseata alt tratament n am facut

    cred ca i am spus ginecologului cand am fost la controlul normal, si atat a fost fetita mea are 3ani acum, n a fost intepata de nici o albina pana acum; nu e alergica la nimic pana acum, nu are nici o alta sensibilitate, multumesc lui D zeu

    sarcina usoara in continuare, nu te stresa

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta