Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

7

de anamaria.geo in Sarcina despre 21 iulie 2017 deschis - denunta

Sarcina 6 saptamani - cateva intrebari

Astazi am fost la primul ecograf Dupa ultima zi a ciclului menstrual ar trebui sa avem 6 saptamani,insa la eco dr a spus ca suntem mai mici ca avem doar 5 si ca vrea sa repetam eco saptamana viitoare Eu am avut un avort spontan in mai anul acesta asa ca sunt ft speriata la analizele de sange progesteronul a fost mai mic decat trebuie asa ca luam si pastike de progesteron Acum cateva zile am avut o usoara sangerare roz, doar cat sa patez hartia igienica apoi s a oprit brusc intrebarea este, oare sarcina s a oprit dib evolutie?exista posibilitatea sa fie diferenta de o saptamana intre varsta aratata de ecograf si varsta calebdaristica?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 759
Rasfoieste dupa
  • 7

    by anamaria.geo about 22 iulie 2017

    Multumesc pt incurajari, ma ajuta ft mult

  • 228

    by Mystic88 about 22 iulie 2017

    Fii linistita si optimista, in primul trimestru exista acest spotting (scurte sangerari), un lucru natural si deloc grav (pana se prinde placenta) Daca ai sangerari abundente sau dureri groaznice de uter trebuie sa mergi la doctor, atunci apare riscul unui posibil avort Nu uita sa iei acid folic in fiecare zi

    Exista o diferenta intre cele doua, la fel am patit si eu (am aflat varsta gestationala exacta abia la prima ecografie morfologica, pana atunci mai primisem 2 estimari) Sarcina usoara!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta