Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

1007

de IlieCristina in Sarcina despre 21 mai 2017 deschis - denunta

Tonicitate crescuta a uterului

Buna Zilele trecute am avut ceva dureri de burtica ca la mentruatie si am mers la control unde mi au spus ca am tonicitate crescuta a uterului, dupa cateva perfuzii s a relaxat uterul si acum sunt acasa, nu ma mai doare nimic si iau 80mg no spa de 3 ori pe zi Precizez ca am aproape 19 saptamani S a mai confruntat cineva cu asa ceva? Nu mi au spus cauza din care am patit asta Oare este posibil sa reapara aceasta tonicitate dupa ce opresc tratamentul?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 729
Rasfoieste dupa
  • 161

    by ilie_m1 about 21 mai 2017

    Buna! Astea sunt contractii Eu de pe la 18 saptamani stau in pat, merg doar la baie Aceste contractii mi au scurtat colul si l si deschisese Internari multe pana la ora actuala Am 32 de saptamani si 2 zile acum Stau in pat, merg doar la baie atat Tratament peste tratament Am luat luni intregi no spa (sunt permisr in sarcina, nu ti face probleme) am luat si uscosin si arefam 3 ovule pe zi de atunci si pana la nastere am sale iau, ia si Elevit, Aspenter Mi a schimbat tratamentul Nu mai iau no spa, iau salbutamol (asta se administreaza in spital si daca reactionezi ok il iei si acasa Da tahicardie, dar este singurul care a dat rezultate in cazul meu Trebuie sa ai mare grija si sa mergi des la control sa ti verifici colul Eu in fiecare saptamana merg Am o sarcina grea dar uite ca Dumnezeu ne ajuta!Si roaga te! Chiar face minuni Sanatate multa sa ai!

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • IlieCristina
      by IlieCristina
      22 mai 2017

      Mie mi-au tot masurat colul atunci si nu se scurtase... eu cand am mers la spital cu dureri m-au spus ca nu sunt contractii ci ca mi-a ramas partea interioara a uterului contractata.
      Sa vedem la urmatorul control...
      Multumesc pentru raspuns si sarcina us...  mai mult

    • ilie_m1
      by ilie_m1
      22 mai 2017

      Multumesc la fel!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta