Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

12

de anamar49 in Sarcina despre 20 mai 2017 deschis - denunta

Suspecta sarcina oprita din evolutie

Buna ! Am 5 saptamani si 5 zile ultima menstra am avut o pe 10 aprilie Aseara am fost la spitalul elias dupa o serie de analize Bhcg repetate la 48 ore prima valoare 1548 a doua dupa 48 ore 2270 m am speriat pt ca nu s au dublat valorile doctora de la spitalul elias mi a facut intravaginala Si a spus ca se vede sacul gestional in uter Doar ca nu ar avea forma pe care o trebuie a vazut un punctulet mic Care crede ca e embrionul oprit din evolutie Mi a dat sanse mici ca sarcina sa evolueze cum trebuie Mi a zis sa repet luni ttansvagibala si sa vedem daca creste sau e oprita sigur din evolutie cu toate ca mi a dat sanse mici Sunt tare speriata s a mai confruntat cineva cu situatia asta si totusi sa fie bine bebe ? Doctor a nu mi a inspirat destula incredere si luni voi cere a 2 parere mentionez ca e o sarcina foarte dorita Si prima fara avorturi la activ va multumesc si va rog sa raspundeti

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 1123
Rasfoieste dupa
  • 1134

    by annya33 about 20 mai 2017

    La 6 saptamani am avut o usoara scurgere maronie Dr meu nu era in judet asa ca am batut la primul cabinet gineco care mi a iesit in cale Doamna dr de acolo mi a spus la fel,ca sacul gestational nu e rotund cum ar trebui,ca e oval,si ca sunt sanse minime sa fie sarcina sanatoasa! Am plans de s a crapat pamantul! A doua zi am mers la dr meu care se intorsese Sacul era perfect rotund,nu era absolut nici o problema,acum am 40 saptamani si 1 zi de sarcina iar luni imi vor induce nasterea Te sfatuiesc sa vezi si a 2 a parere Ma rog sa fie o greseala ca si la mine! Multa sanatate si doamne ajuta!

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • anamar49
      by anamar49
      20 mai 2017

      Multumesc mult pentru raspuns ! Luni voi mai cere o parere.... sper din tot sufletul sa fie bine.. ma sperie Bhcg.. ca a crescut asa putin.... Sarcina usoara iti doresc si multa sanatate !!

    • annya33
      by annya33
      20 mai 2017

      Multumesc! Sper sa fie bine si la tine!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta