Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de oty_ot1 in Fertilitate despre 15 mai 2017 deschis - denunta

Cum sa raman insarcinata ?

Buna ziua Cum pot ramane insarcinata ? Imi doresc tare mult un copil

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1127
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 16 mai 2017

    buna, ce varsta ai ? ai un ciclu menstrual regulat sau nu ? de cat timp incerci sa ramai insarcinata ? ai mai ramas vreodata insarcinata, chiar si accidental ? dar sarcini pierdute ai avut ? sotul/partenerul tau a lasat vreodata insarcinata pe una dintre partenerele sale anterioare ?

    intrebarile de mai sus ti le cam pune orice medic ginecolog

    stii sa ti calculezi perioada fertila si ziua ovulatiei ?

    te poti duce oricum la ginecolog, pentru un control de rutina, analiza secretiei vaginale si testul papanicolau, sa te asiguri ca totul este in regula cu tine

    • Scor: 0
  • 846

    by predab1 about 15 mai 2017

    Pai trebuie sa ai contact cu partenerul un spicial in zilelele fertile si mai ales in ziua cand ai ovulatia Incearca mai multe luni 2 ,3,4 dupa 6 luni daca nu ramai mergi la un ginecolog si spunei ca nu ramai iti v a face control si iti v a da sa iti faci analize apoi iti v a da tratament Normal cel mai indicat e ca prima daca sa mergi la un control sa vezi daca totul e ok si dupa sa incerci sa ramai dar recunosc nici macar eu nu am facut asa Incearca sa ramai in decurs de mai multe luni sau daca ai incercat si nu ai ramas clar trebuie un consult Sa fie cu ochisori cum iti doreste!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta