Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de alinap7 in Bebelusul despre 10 mai 2017 inchis - denunta

Bebitza nu face treaba mare

Buna ziua bebelusul meu are aprox 2 saptamani si luni i am facut microclisma pentru ca nu mai facuse de vineri si de ieri ( marti) iar nu mai face are gaze se stranba ca si cum ar vrea sa faca dar nu reuseste:( este alaptat la san Ii fac si masaj la burtica, cu picioarele dar fara succes Ce as putea sa mai fac? Ar trebui sa ma ingtijorez? Va multumesc anticipat

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 787
Rasfoieste dupa
  • 13256

    by CorinaDani about 11 mai 2017 Cel mai bun raspuns

    Este normal la unii bebelusi alaptati sa aiba scaune mai rare, asta ptr ca digera tot lapticul Nu recomand supozitorul, daca e nevoie foloseste tot microclisma Cand face totusi kk, ce consistenta are, normal sau tare ? Pe de alta parte si tu mami ai grija ce mananci, hidrateaza te bine, bea ceai de chimen si anason, ajuta lactatia si amelioreaza colicile lui bebe Poate se stramba si se screme din cauza colicilor, intreaba pediatrul ce produs poti folosi
    2 comentarii
    • alinap7
      by alinap7
      11 mai 2017

      Scaunele sunt galbene , moi , ceai nu am baut inca pt ca nu am stiut( e primul meu bebe) apa beau multa, mananc supe, pere, compot de prune, piept de pui fiert.

    • CorinaDani
      by CorinaDani
      11 mai 2017

      Atunci stai linistita, bebe nu este constipat, digera tot lapticul si nu are ce sa mai evacueze. Strambatul si scremutul sunt de la colici, da-i produsul pe care ti-l recomanda medicul sau farmacistul.

  • 34

    by geo91 about 10 mai 2017

    Buna seara,dai ceai de musetel sau supozitor cu glicerina pentru bebe

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta