Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

33

de roxy.t2 in Sarcina despre 13 aprilie 2017 deschis - denunta

rau in timpul sarcinii - nu pot manca nimic

Buna mamicii!! : ) sunt in sapt 6 de sarcina si imi e foarte rau nu pot sa mananc nimic mi e greata si tot ce mananc îmi cade greu Doctorita a zis ca e normal Dar ce as putea sa fac sau sa mananc ? !

Raspunsuri (5):

Raspunsuri: 5 • Score 0 • Vizualizari: 3411
Rasfoieste dupa
  • 1007

    by IlieCristina about 17 aprilie 2017

    Buna Roxy Cum te mai simti?

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • roxy.t2
      by roxy.t2
      19 aprilie 2017

      Ma simt un pic mai bine ...am inceput sa fac perfuzii .. mi.a zis domnul doctor ca e un pic de risc cu sarcina din cauza ca am avut o scurgere maronie . Si mi.a dat un tratament . Si ma rog la D.zeu sa fie bine ! :-*

    • IlieCristina
      by IlieCristina
      21 aprilie 2017

      Fi puternica, va fi bine! Si eu am avut sarcina cu risc crescut datorita unei hemoragii si acum riscul se diminueaza o data cu cresterea sarcinii si au disparut si greturile... sarcina usoara in continuare! ;)

  • 161

    by ilie_m1 about 13 aprilie 2017

    Eu am avut pana la 4 luni greturi si vomam de 3 4 ori pe zi, practic nu puteam manca mai nimic Intotdeauna aveam covrigei sarati, stiksuri, lamaie Am incercat si anumite medicamente dar degeaba Ahh si mai macam iaurt Dar ti am spus aproape tot ce mancam vomam Orice miros iar imi facea greata si tot asa Dr mi a spus ca n am incotro O sa treaca A trecut dar greu

  • 1134

    by annya33 about 13 aprilie 2017

    Si eu am avut greturi 14 saptamani! La mine se mai atenua starile de rau cu apa minerala,muuuulte clementine sau portocale,castraveti murati,guma de mestecat,bomboane mentolate sau cu lapte! Osa treaca si perioada greturilor :* Sarcina usoara!

  • 1007

    by IlieCristina about 13 aprilie 2017

    Buna Daca simti aceaste greturi permanent incerca diverse alimente, de regula usoare, fara grasimi sau prajeli, sa fie fierte sau coapte impreuna cu muraturi sau salate acrite mananca putin si des Este important sa reusesti sa mananci cat de putin multa rabdare sa ai, sarcina usoara!

    2 comentarii
    • roxy.t2
      by roxy.t2
      13 aprilie 2017

      De obicei dimineata si seara imi e foarte rau . Si orice a? �ncerca sa mananc imi e si mai rau :-( iti multumesc ptr rasp o sa am rabdare si o sa fiu puternica ! O zi bun?

    • IlieCristina
      by IlieCristina
      13 aprilie 2017

      Doar testand alimente vei descoperii care nu iti fac rau... eu spre exemplu dimineata rontaiam un covrig uscat sau stixuri sarate, asa cum spune si anelisseB si in restul zilei puteam manca doar rosii cu sare, branza foarte sarata, iaurt cat mai acru, pai...  mai mult

  • 347

    by anelisseB about 13 aprilie 2017

    Mie la inceput, cand aveam greturi incercam sa rontai ceva cat mai des ca sa nu se instaleze senzatia de foame pt ca arunci ni se facea si mai greata Mancam lamaie foarte multa (cred ca de aceea nici nu am racit) Imi luam pantaloni pe mine mai lejeri ca sa nu ma stranga de stomac, dimineata nu ma dadeam jos din pat fata ra rontai un covrig sau un stix Sarcina usoara!

    1 comentariu
    • roxy.t2
      by roxy.t2
      13 aprilie 2017

      Multumesc frumos !

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta