Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

51

de ioanacmn in Nastere despre 11 aprilie 2017 deschis - denunta

Semne timpurii nastere

Buna mamici Care imi poate spune care sunt semnele timpurii ale nasterii? Sunt in sapt 37, iar de 2 3 zile am niste dureri destul de puternice, care apar de 2 3 ori pe zi Durerile sunt pelvine, foarte joase, le simt chiar pana intre picioare si radiaza foarte puternic si la spate Nu cedeaza nici la no spa Burta de asemenea este tare o mare parte din zi Va multumesc anticipat!

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 1 • Vizualizari: 744
Rasfoieste dupa
  • 61

    by Elena37 about 13 aprilie 2017

    Medicul mi a spus ca daca burta e incordata, se intareste, sunt doar contractiile false si nu inseamna neaparat ceva (sunt in sapt 35) dar daca @burta intarita ma si doare si devine deranjant, daca durerile de orice fel se întetesc pe parcursul zilei si în cele din urma devin regulate cum spun si fetele mai sus atunci sa ma gandesc ca e un semn si sa plec spre spital

     

    Asa sageti si eu mai am si apasare puternica din cand in cand pe vagin, burta intarita destul de des însa nedureroasa

    Eu ma tot tem sa nu nasc acasa ori in masina :) A spus medicul sa nu ma agit atat ca nu i asa usor la primipare :)

    Nastere usoara!

    • Scor: 0
  • 68

    by alinsinarcisastan about 12 aprilie 2017

    Eu am 39 de saptamani si pana acum am fost internata de 2 ori la maternitate pentru dureri exact ca si ale tale , dar in zadar nu am nascut am stat internata 2 saptamani ,una ma internam cu dureri dupa stateam o saptamana acasa si dupa iara inca o saptamana internata Am facut la injectii de mi sa luat si tot nu am nascut , am avut si inca actual am contractii false ! Am ajuns in stagiul cand merg de durere pe jos sa ma tin cu mana de vagin , asa dureri groaznice am si Am fetita trebuia sa nasc ,dar nu vine mai am cateva zile si intru cu ea in 40 de saptamani Pana marti daca nu nasc ma voi duce la medicul de familie sa imi iau trimetere de internare pentru declansare de sarcina ! Sper ca tu ca nu ajungi in stagiul acesta ca mine si sa nasti de la sine ! Nastere usoara !

    • Scor: 0
  • 127

    by Laura84e about 11 aprilie 2017

    Pot fi contractii, daca se repeta la intervale scurte si nu se ameliireaza atunci cand schimbi potitia sunt contractii adevarate si de urgenta trebuie sa ajungi la spital

    • Scor: 0
  • 1007

    by IlieCristina about 11 aprilie 2017

    Suna medicul si mergi la control, cel mai sigur

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta