Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Madabebepatrik in FIV despre 17 martie 2017 deschis - denunta

Fiv la wellborn baneasa

Stie cineva cat costa FIV la clinica wellborn baneasa ? Ne chinuim de 9 ani sa raman gravida si am decis saincerc la Wellborn

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 1402
Rasfoieste dupa
  • 18

    by claudelu1977 about 25 aprilie 2017

    Buna Eu am fost la Wellborn acum 2 ani la Dr Silviu Predoi pentru probleme de fertilitate Din pacate a fost doar pierdere de timp si de bani Dl Dr considera ca toate femeile ovuleaza in ziua 14 Mi a facut 2 stimulari ovariene cu declansare de ovulatie si contact sexual dirijat Nu mi a recomandat teste hormonale, nu a recomandat HSG Dupa esec am mers pe recomandare la Clinica Columna la Dna Dr Cezara Sarbu care a ajutat o pe verisoara mea cu un FIV reusit Acolo mi au recomandat investigatii si am aflat ca am sinechie uterina (peretii uterului lipiti) si ca urmare nu pot concepe un copil decat daca se remediaza situatia chirurgical Dupa histeroscopie si dupa toate investigatiile posibile au fost ok, abia atunci s a incercat inseminare artificiala cu stimulare ovariana Eu am facut doua pana acum, fara succes si mi s a recomandat FIV Am aproape 40 de ani si sanse se pare ca sunt minime pe ciclu natural si fara interventie medicala Mie mi s au parut profesionisti Au toate preturile pe site Acum astept sa strang bani pentru procedura FIV care ajunge la aprox 14000 de lei cu tot cu injectii, ecografii, consulturi, teste de sange Mai mult, la aceasta clinica se lucreaza pe pacient, nu pe grup Adica, daca tu ovulezi luni si trebuie sa te insemineze duminica, atunci ei lucreaza in acea zi numai pentru tine, chiar daca este zi libera In alte clinici, prin administrare de contraceptive, se aduc mai multe paciente la aceeasi zi de menstruatie pentru a le fertiliza in aceeasi zi, la pachet  In concluzie iti recomand sa te reorientezi catre alta clinica decat Wellborn Multa bafta!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta