Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de biankutza in Sarcina despre 28 februarie 2017 deschis - denunta

Placenta joasa inserata - este periculos?

Buna med ginec mia spus ca as avea placenta mai jos inserata precizez ca sant la a doua sarcina mai am o fetita de 8 ani Mia zis sa nu ma ingrijorez ca cu progresarea sarcinii se va mai ridica Este motiv sa imi fac griji?inca lucrez si oarecare efort fizic depun la munca gen ridicari greutati este periculos?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 448
Rasfoieste dupa
  • 8

    by biankutza about 28 februarie 2017

    Pai eu ridic la lucru undeva la 250 de kg pana la 350 dar pachete de 5 6 kg ,rand pe rand cu aplecari si ridicari el stie ca sunt vanzatoare si mia zis la inceputul sarcinii sa nu ridic mai mult de 5 kg odata am evitat cat am putut asta sincer pana acuma nu am avut sangerari sau dureri pelvine atat ca am senzatia de urinare frecventa Maine sant programata la el si i voi spune exact cat ridic la o tura de marfa lucru la un magazin de carne 10 ore pe zi la program de o zi o zi As minti daca ti as spune ca nu obosesc dar inca alt simptom ce sa sa ma sperie inca nam avut cu exceptia unei dureri de spate usoare zic eu La eco 4 d mi sa spus ca se dezvolta normal si ca pare putin mai marisor Cei drept misca de la 13 sapt Placenta jos inserata este motiv de concediu cu risc maternal?

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Anca_2015
      by Anca_2015
      28 februarie 2017

      Da, e motiv sa iti dea concediu de risc maternal, av�nd in vedere cate kg ridici si ce presupune de fapt serviciul tau....eu zic sa insisti pentru concediu si sa nu iti risti sarcina. Iti doresc sa ai sarcina la termen.

  • 1267

    by Anca_2015 about 28 februarie 2017

    Si ai ok ul medicului ca poti sa ridici greutati in continuare la serviciu, avand placenta jos inserata? Cum spune medicul, ea se va ridica, cam in majoritatea cazurilor, insa mai tarziu in sarcina Eu zic sa discuti cu medicul din nou ca sa te menajezi, fara sa ridici niciun fel de greutati Eu am avut o astfel de placenta si primele 4 luni ale sarcinii le am petrecut doar in pat, cu mers pana la baie si atat Cand am trecut in trimestrul 2 s a ridicat si am putut merge in continuare la serviciu insa tot cu restrictii privind efortul Sarcina usoara sa ai Sa anunta si la lucru ca ai o sarcina mai problematica

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • biankutza
      by biankutza
      28 februarie 2017

      Ridic mult la lucru ...si stau 10 ore la program o zi si o zi.Ridic undeva la 300 kg rand pe rand .cate 5 kg odata.med mia zis sa nu ridic mai mult de 6 kg.Da cred ca eu nu iam explicat cum trebuie cand iam zis ca nu ridic odata 6 kg dar ridic rand pe ran...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta