Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de lenovi in Copilul 1 - 3 ani despre 20 februarie 2017 deschis - denunta

Dintii de lapte il dor

Copilul meu de doi ani si jumatate a scasnit o perioada de durere pana i au dat toti dintii apoi s a oprit acum cei care aparusera primii in fata,s au fisurat si spart,le a cazut smaltul la doi dintre ei mai exact Nu poate dormi,plange si cand mananca mai nou,se tine de obraz duce mana spre ureche Nu intelege de stomatolog ca sa stea pe scaun deci ar fi imposibil sa i lucreze vreun medic dintisorii Nu l pot scoate nici afara pentru ca asociaza cu dusul la spital daca ar fi sa mergem la vreo clinica prin tara ar trebui sedat Ce ma sfatuiti?Ce parere aveti de clinica dent estet Bucuresti si de anestezia generala?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 1224
Rasfoieste dupa
  • 683

    by Pepco about 20 februarie 2017

    Anestezia generala este un must pentru copii asa mici Dar mi se pare ca costa de te indoaie Daca e musai si iti permiti, n ai alta alternativa

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • lenovi
      by lenovi
      5 iunie 2018

      Am fost la clinica DENT ESTET 4 KIDS din Bucuresti si da costa mult,mai mult decat te astepti.Din momentul in care ti-l ia in primire si pana iese din anestezie asa se calculeaza.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta