Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de neala in Bebelusul despre 11 februarie 2017 deschis - denunta

Auzul bebelusului

Socrul meu asculta la televizor cu sonorul la maxim,in aceeasi camera cu bebelusul nou nascut In ce masura il poate afecta pe cel mic?Multumesc anticipat!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 533
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 11 februarie 2017

    Il afecteaza cu siguranta, atat la auz, cat si prin suprasaturarea creierului cu stimuli in exces Muta televizorul in dormitorul socrului sau muta copilul intr o camera fara tv Ii poti pune copilului sa asculte in surdina muzica speciala ptr bebelusi sau zgomote din natura ( sunet de valuri, zgomotul padurii, asa zisele white noise)

    1 comentariu
    • andaghe
      by andaghe
      11 februarie 2017

      Da, posibil sa ii afecteze odihn?, de care are a?a mult? nevoie acum

  • 492

    by alexut15 about 11 februarie 2017

    Daca este un volum prea mare eu cred ca il afecteaza Insa un volum acceptabil urechii noastre nu are cu ce sa il afecteze pe bebe Nu este ok nici sa inveti bebelusul cu foarte multa liniste pentru ca invatandu l asa la orice miscare se va trezii Poti sa vorbesti cu socrul sa dea mai incet sau sa se mute in alta camera pentru ca este si un bebelus in camera Ar fi trebuie el singur sa isi dea seama de asta si sa se simta

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta