Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de mihaela diana in Nastere despre 6 februarie 2017 deschis - denunta

Buna seara! dureri de cap si coloana dupa cezariana

Pe data de 31 01 2017,am fost operata de cezariana si mi au facut rahianestezie Din a 2 a zi mi au aparut dureri ingrozitoare de cap si coloana Nici nu ma pot misca A mai avut cineva problema asta?Daca da,in cat timp v a trecut?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 585
Rasfoieste dupa
  • 1134

    by annya33 about 7 februarie 2017

    Ai discutat cu medicul tau? Se pare ca ai dureri ingrozitoare Sa nu fie vreo complicatie Sanatate si refacere rapida iti doresc!

    1 comentariu
    • mihaela diana
      by mihaela diana
      7 februarie 2017

      Da,mi-a zis ca vor disparea cu timpul.Multumesc frumos.

  • 492

    by alexut15 about 6 februarie 2017

    Buna mami Eu inca nu am nascut, insa iti pot spune din experientele prietenelor mele care au trecut prin asta O posibila cauza a durerii de cap este aceea a anesteziei Anestezia se elimina mai greu si drept efect este aceasta durere ingrozitoare de cap Tocmai de aceea dupa cezariana esti tinuta in spital 5 zile sub supraveghere medicala De exemplu cumnata mea a avut durerevde cap dar ce i drept mai mica chiar si cand a iesit din spital La alte fete pentru ca avem organisme diferite, le a trecut a treia sau a patra zi dupa operatie Dar nu te speria ca iti va trece cat de curand Fi puternica! Gandeste te la bebelusul tau si sa vezi ca mai uiti de durere si te vei simti mai bine Multa sanatate si refacere rapida iti urez!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta