Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

12

de JamilaSweet in Fertilitate despre 6 februarie 2017 deschis - denunta

In cat timp voi ramane insarcinata?

Buna tuturor! Am 21 de ani si impreuna cu sotul meu ne dorim mult un bebe Am luat ac Iasmin un an pana in noiembrie dar a mai fost in acest timp o luna cand le am intrerupt si o data doua luni In noiembrie stiu ca am facut o prostie ca le am inceput si n am luat decat 3,apoi m am hotarat sa le intrerup si la 5 zile dupa asta mi a venit din nou menstruatia,deci dupa o sapt mi a venit din nou(a doua oara in luna respectiva) In fine dd atunci n am mai luat si incercam sa facem un bebe,dar pana acum inca n am ramas Mi am facut ultimul test acum 3 sapt Stiu ca poate sa dureze o perioada pana voi fi din nou fertila Acum ceva timp ma luasera ameteli si greata dar numai seara aveam greturi,iar acum sunt obosita incontinuu si urinez mai des Voi ce credeti am ramas insarcinata?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 731
Rasfoieste dupa
  • 492

    by alexut15 about 6 februarie 2017

    Draga Jamilla, dupa ce intrerupi contraceptivele si vrei sa ramai, este bine sa ii dai organismului un timp de refacere Sunt niste chimicale pe care le ai bagat in corp Acest timp intre intrerupere pastile si conceperea unui copil trebuie sa fie cam de 6 luni Poate nu ai stiut Daca ai ramas sper sa fie bine sarcina Se poate insa si ca jocul asta cu luat pastile si cu lasat sa ti fi dereglat menstruatia si sa nu fi insarcinata Sfatul meu este sa nu te mai joci cu pastilele si sa le iei cum iti sunt prescrise de un medic specialist si sa astepti 6 luni sa ti se refaca organismul pentru a putea duce sarcina la termen fara complicatii Multa sanatate!

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • JamilaSweet
      by JamilaSweet
      6 februarie 2017

      Nu prea stiu ce sa fac...Am citit articole despre tema asta ,,la cat timp e bine sa concepi un copil dupa intreruperea ac'' si parerile erau impartite...Unele pers ziceau ca e bine sa astepti o perioada,altii ca atunci cand ai ramas insarcinata inseamna c...  mai mult

    • alexut15
      by alexut15
      6 februarie 2017

      Sa sti ca poti ramane imediat dupa intreruperea contraceptivelor tocmai ca o data intrerupte nu are ce sa mai te protejeze. Una daca ai uitat sa o iei la timp ai si ramas. Totul depinde si de organism ca sr poate si sa nu ramai. Nu toate ramanem imediat. ...  mai mult

  • 1134

    by annya33 about 6 februarie 2017

    Mai verifica cu un test de sarcina!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • JamilaSweet
      by JamilaSweet
      6 februarie 2017

      O sa verific la sfarsitul saptamanii cand vine si al meu acasa ca vrea sa vedem impreuna rezultatul:D

  • 1134

    by annya33 about 6 februarie 2017

    Tot ce e posibil? Cand a fost prima zi a ultimei tale menstruatii?

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • JamilaSweet
      by JamilaSweet
      6 februarie 2017

      19 sau 20 decembrie...Dar inainte sa iau ac aveam ciclu neregulat.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta