125

de MariusOnline in Sarcina despre 11 ianuarie 2017 deschis - denunta

Ajutor interpretare analize va rog

Va cer o parere, poate v ati confruntat/ aveti info Din raportul medical: "Ambii rinichi cu pozitie normala, diferentiere cortico medulara prezenta Bazinet drept diametrul antero posterior = 5 mm; bazinet stang diametrul antero posterior = 3 mm Vezica urinara vizibila "Deci unul mai mare, altul mai mic Doctora a zis ca trebuie urmarit Sarcina 32 de saptamani, baiat, sarcina fara probleme Ce parere aveti? E ceva ingrijorator? Si inca ceva, cat trebuia sa fie in mod normal? Ca e unul mai mic unul mai mare stim Dar care sunt valorile normale oare? Sanatate tuturor!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 691
Rasfoieste dupa
  • 18

    by claudelu1977 about 25 aprilie 2017

    Eu cred ca ar trebui sa mergi la un urolog sau sa intrebi medicul care iti monitorizeaza sarcina

    Mai este si varianta ca asa te ai nascut, cu rinichi inegali Si daca nu ai avut probleme pana acum si ei functioneaza corect, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi De ex eu m am nascut cu ficat si stomac mai mari decat simensiunile considerate normale Am 40 de ani si nici o problema cu ele

    1 comentariu
    • MariusOnline
      by MariusOnline
      25 aprilie 2017

      Mersi mult, o sa ii dau baiatului meu sa citeasca cand o creste ca in numele lui intrebam :)) la 2 sapt de cand puneam intrebarea urma sa se nasca, e totul ok acum, are 2 luni baiatu :) scriem tot neamul de pe contul asta :))

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.