Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

125

de MariusOnline in Sarcina despre 11 ianuarie 2017 deschis - denunta

Ajutor interpretare analize va rog

Va cer o parere, poate v-ati confruntat/ aveti info. Din raportul medical: "Ambii rinichi cu pozitie normala, diferentiere cortico-medulara prezenta. Bazinet drept diametrul antero-posterior = 5 mm; bazinet stang diametrul antero-posterior = 3 mm. Vezica urinara vizibila."Deci unul mai mare, altul mai mic. Doctora a zis ca trebuie urmarit.. Sarcina 32 de saptamani, baiat, sarcina fara probleme. Ce parere aveti? E ceva ingrijorator? Si inca ceva, cat trebuia sa fie in mod normal? Ca e unul mai mic unul mai mare stim.. Dar care sunt valorile normale oare? Sanatate tuturor!

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 521
Rasfoieste dupa
 • 18

  by claudelu1977 about 25 aprilie 2017

  Eu cred ca ar trebui sa mergi la un urolog sau sa intrebi medicul care iti monitorizeaza sarcina.

  Mai este si varianta ca asa te-ai nascut, cu rinichi inegali. Si daca nu ai avut probleme pana acum si ei functioneaza corect, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi. De ex. eu m-am nascut cu ficat si stomac mai mari decat simensiunile considerate normale. Am 40 de ani si nici o problema cu ele.

  1 comentariu
  • MariusOnline
   by MariusOnline
   25 aprilie 2017

   Mersi mult, o sa ii dau baiatului meu sa citeasca cand o creste ca in numele lui intrebam :)) la 2 sapt de cand puneam intrebarea urma sa se nasca, e totul ok acum, are 2 luni baiatu :) scriem tot neamul de pe contul asta :))

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta