Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de SofiaTatiana in Sanatate despre 11 ianuarie 2017 deschis - denunta

Baietel 4 ani - simptome de autism, sfaturi va rog!

Buna ziua! Bine v-am gasit ! incep prin a va spune ca sunt mama unui baiat de aproape 4 ani , nediagnosticat oficial , dar care are cateva elemente de autism, asa cum mi-a spus o dna dr. de psihiatrie pediatrica. Inca nu m-am obisnuit cu acest gand , poate mintea mea refuza sa accepte acest lucru atat de nedrept pt copii, dar in fine... sa revenim la subiect. Sunt interesata sa aflu , poate stie cineva , daca se pot folosi celulele stem pentru a ajuta la recuperarea copilului.

Va multumesc mult !

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 554
Rasfoieste dupa
 • 41

  by moon16 about 11 ianuarie 2017

  Sofia,

  eu am in familie un nepotel diagnosticat cu element de autism, acum are 14 ani si este la un liceu ft bun, pasionat de informatica. Foarte multa terapie, lucru extra si multa munca. De celule stem nu stiu nimic, pt ca acum 15 ani nu era mediatizata aceasta optiune.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • SofiaTatiana
   by SofiaTatiana
   13 ianuarie 2017

   Buna! terapie facem de 1,5 ani , o ora pe zi , plus logopedie o data pe saptamana, dar mi se pare ca evolutia este lenta, cel putin asa mi se pare mie, am asa o frica ca nu va vorbi. El este destul de istet, ii place foarte mult sa asculte muzica, e bland...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta