Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

26

de cercel2 in Sarcina despre 7 decembrie 2016 deschis - denunta

Avort terapeutic obligatoriu!! Recomandare doctor Tg Mures?

buna mamici am renuntat la fostul meu medic iar cel recent are liber pana sapt viitoare si nu mi o dat nici un raspuns in privinta prob mele am facut in data de 15 Noi amniocenteza la cluj astazi am primit rezultatul din pacate unul nefavorabil si trebuie sa recurg la avort terapeutic problema mea este ca nu stiu la cine sa apelez fostul meu medic din pacate mi o zis ca el nu mi face si nici indrumari in acest sens nu am primit as dori sa stiu daca sunt mamici pe aici din tg mures care au trecut prin asa ceva sau ma pot indruma cu un sfat nu stiu unde sa ma duc si la cine sa apelez din pacate:(

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 763
Rasfoieste dupa
  • 26

    by cercel2 about 8 decembrie 2016

    Mda si mie imi pare foarte rau merg la cluj cei de la institutul imogen mi au facut prog la spitul jud fostul meu medic face parte din comisia din tg mures si nu este de acord sa faca avort terapeutic la sindrom down deci aici nu am reusit sa ma programez multumesc!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • CorinaDani
      by CorinaDani
      8 decembrie 2016

      ce tupeu pe medicul acela. de parca te-ar ajuta el dupa aceea sa-ti cresti copilasul cu nevoi speciale...decizia e a ta, nu a lui. pfuuu...

  • 1267

    by Anca_2015 about 8 decembrie 2016

    Imi pare foarte rau ca rezultatul este nefavorabil si ca trebuie sa treci prin asa ceva Daca imi aduc bine aminte, acum ai cam 20 de sapt si nu poti amâna prea mult Te sfatuiesc sa mergi la spital si sa te internezi, acolo sigur vei fi pe mâini bune si vor trebui sa iti faca întreruperea sarcinii Sanatate multa!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta