Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de AlexaRra in Sarcina despre 27 octombrie 2016 deschis - denunta

Morfologie ecograf - probleme masurare stomac

Buna seara, De 2 sapt dr de la ecograf se chinuie sa ii prinda stomacul plin sa il masoare insa de fiecare data este gol! Astazi m a trimis sa ma plimb si m a examinat de 3 ori si situatia a ramas la fel! Mi a lasat de inteles ca nu ar strica si o a treia parere de la un alt medic, in conditiile in care am mai fost inainte l alta dr si la fel a vazut punga gastrica mica! In rest bebe este dezv normal, rinichii functioneaza, vezica la fel!Ati mai patit asa? Ce poate fi?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 522
Rasfoieste dupa
  • 594

    by 29ddm about 30 octombrie 2016

    Daca esti din Bucuresti , iti recomand un doctor, Dl doc Marinescu este un specialist foarte bun! Pp pozitia lui nu este chiar cea mai buna, o sa vezi cand se mareste la eco de trim 2 !

    • Scor: 0
  • 26

    by mereu.1 about 30 octombrie 2016

    Buna mami,nu te panica,si noi am patit la fel si asta pt ca bibica mea nu sta deloc la eco,la morfologii se intorcea cu spatele , Abia am reusit cu sonda,depinde ff mult de pozitia lui,la ultimul eco (acum 2 zile) unde punea dr eco acolo dadea cu mana nu am reusit sa vedem nimic (avem 7 luni jum) sanatate multa si sarcina usoara in continuare :"

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta