Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de avramancuta in Fertilitate despre 29 iulie 2016 deschis - denunta

Uter bicorn - rmn pelvin? Mai este cineva in aceasta situatie?

Buna ziua mamici Am fost la un al treilea consult pt confirmarea diagnosticului Chiar am uter bicorn Mi s a recomandat un rmn pelvin pentru a vedea lungimea si grosimea septului In principiu mi s a spus ca nu am sanse la o sarcina normala, totul depinde de noroc In mintea mea destul de demoralizata in momentul asta, este decat ca fac acest rmn pentru a mi se spune cat la suta sanse am Pentru ca mi au spus ca exista o operatie dar este doar pentru a mai creste putin sansele si atat A fost cineva in situatia asta? Ce ma sfatuiti sa fac sau nu acest rmn?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 651
Rasfoieste dupa
  • 2

    by Mona1 about 27 iunie 2018

    In 2015 am fost diagnosticata cu sept total de col si uter Anul aceta am obtinut pe cale naturala dar am pierdut o la cateva sapt; am aflat apoi ca am trombofilie 3 factori, urmez tratamentul Sper cat mai curand la o noua sarcina! Si da, nefrologul si 2 ginecologi mi au spus ca pot duce o sarcina chiar dc nu la terme dar pot avea copilul meu

    • Scor: 0
  • 5012

    by andaghe about 29 iulie 2016

    Totusi, nu este septat complet? Asta ar fi bine Prietena mea are asa, a pierdut 2 sarcini dar a reusit sa nasca un baietel, chiar daca ceva mai devreme, 36 de saptamani, sanatos si ok Adica voiam sa mebtionez ca sunt totusi sanse de a duce o sarcina cat mai aproape de termen Tratament, odihna, optimism si putin noroc ar fi suficient! Multa sanatate si noroc sa ai, sa gasesti medicul care sa te ajute si sa te sustina!

    • Scor: 0
  • 1537

    by BlackCat4evR about 29 iulie 2016

    Fa l! Orice informatii in plus te pot ajuta O decizie nu este decizie decat daca este informata, asa ca aduna toate informatiile posibile, in asa fel incat deciziile pe care le iei sa fie cat mai puternic ancorate in realitate!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta