Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

57

de nertan in Sarcina despre 24 iulie 2016 deschis - denunta

miscarile lu'bebe

buna mamici sunt insarcinata in 20 de saptamani si vreau sa va intreb din experienta voastra cam cand o sa simt ca lumea miscarile bebelui meu???zic ca lumea deoarece sunt la prima sarcina nu stiu ce si cum trebuie sa simt parca parca am simtit eu ceva dar acuma nu mai simt si a inceput panica de aia apelez la voi cam cand si cum se simt daca se poate explica :P !

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 466
Rasfoieste dupa
  • 57

    by nertan about 25 iulie 2016

    sa stiti ca ma regasesc in raspunsurile voastre si acum sunt mai mult ca sigura ca ce am simtit a fost minunea mea deoarece parca a stiut ca v am intrebat deoarece aseara stateam cu mana pe burta si am simtit cum a miscat adica a lovit dar am simtit pe bune cu mana cum ziceati parca m am si speriat deci e semn bun de acum inainte ma astept la din ce in ce mai multe ,,scheme'' :)) multumesc mult pentru raspunsuri si sa fiti sanatoase si fericite alaturi de ingerasii vostrii

    • Scor: 0
  • 594

    by 29ddm about 25 iulie 2016

    Si eu am avut dilema aceasta , eu am simtit ceva diferit in burtica ca sa cand se strange burtica sub buric , asa am simtit pana in sapt 20 , acum daca acelea erau miscarile nu stiu, apoi din sapt 20 am simtit niste balonase care se sparg in burtica , zona tot sub buric, dupa 20 si umpic , o sa simtiti uneori mai incet alteori mai puternic , lovituri la propriu , care te vor suprinde si speria

  • 5012

    by andaghe about 24 iulie 2016

    Si ca senzatie, primele dati am simtit ca si cum se plimba un balonas mic de aer prin burta :)

  • 5012

    by andaghe about 24 iulie 2016

    Cam in medie 18 saptamani, dar nu e o regula,,probabil sunt acolo dar le confunzi :) eu am crezut mult timp ca e stomacul :) ca in general se simt tot felul de miscari ,,probabil ale intestinelor Dar nu ti face probleme , cand devine mai puternic, nu o sa ai cum sa le ratezi :) In ori se vede si talpa prin piele, pe la 8 9 luni :)!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta