Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

43

de SzTimi in Panic despre 1 iulie 2016 deschis - denunta

picior umflat ,tensiune marita ...

Buna mamici , viitoare mamici , am 31 sapt si mi se umfla picioarele grozanic , abia pot umbla de durere , degeaba imi pun compresa cu apa rece si imi tin picioarele in sus si ma odihnesc e acelasi lucru si azi mi am masurat tensiunea 140 / 90 , si de obicei aveam 90 / 60

Ce mai pot sa fac sa nu am probleme , mi e frica sa nu fac eclampsie

Multumesc de sfaturi , O zi buna sa aveti

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 507
Rasfoieste dupa
  • 5012

    by andaghe about 1 iulie 2016

    Ar fi bine daca reusesti sa faci miscare usoara, sa mergi oe jos, sau masaj usor la picioare, ai observat in ce conditii anume se umfla mai tare? Ca sa poti preveni din timp umflarea xcesiva, si mie tare teama imi era de umflarea picioarelor si am facut ce am spus mai sus, cu efecte foarte bune! Multa sanatate iti urez si sa suni la meeic daca se mentine tensiune mare!!

    • Scor: 0
  • 43

    by SzTimi about 1 iulie 2016

    Nu folosesc sare de loc , doar cat este in paine sau din astea dar nici cand gatesc nu pun sare de loc nici pe rosii etc :( ok , multumesc mult ptr sfat

    Eventual sa consum mai putin lichid? cam 2 l beau pe zi

    • Scor: 0
  • 12

    by dymomo77 about 1 iulie 2016

    In primul rand renunta la sare(daca nu ai facut deja acest lucru) Nu ai voie sare deloc chiar daca e greu In al doilea rand o mai atenta monitorizare a ginecologului care iti urmareste sarcina Multa sanatate!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta