Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de ioneladohotaru in Fertilitate despre 23 iunie 2016 deschis - denunta

Ovare polichistice

Buna ziua, exista un alt tratament in afara celui anticonceptional in cazul ovarelor polichistice? Se pot administra tratamente ce maresc fertilitatea ?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 650
Rasfoieste dupa
  • 6

    by ioneladohotaru about 25 iunie 2016

    Multumesc frumos de raspuns

    • Scor: 0
  • 1267

    by Anca_2015 about 23 iunie 2016

    Pai tratamentul depinde se tabloul tau clinic, de exemplu daca se doreste restabilirea echilibrului hormonal se prescriu  preparate progestogenice , in situatiile de hiperandrogenism se recomanda antiandrogeni, pentru punerea ovarelor in repaus se recomanda anticonceptionalele si in ultima faza sunt anumite interventii chirurgicale Pe langa asta ajuta foarte mult si pastrarea unei greutati optime, efectuarea de miscare in mod regulat , o dieta regulata Tratamentele vizeaza si tinerea sub control sau prevenirea simptomelor asociate cu aceasta boala,precum :hirsutismul acneea, obezitatea, probleme cu tiroida, diabetul, hipertensiunea arteriala, nivelul mare de colesterol Pentru fertilitate, sunt tratamente eficiente de stimulare ovariana si femeile cu SOP pot duce sarcini la termen fara probleme, sub supravegherea specialistilor Oricum pentru stabilirea diagnosticului de SOP trebuie sa faci analize amanuntite, pe langa ecografii trebuie sa faci analize privind dozarea hormonilor sexuali FSH, LH, estradiol, progesteron, testosteron, androstendion, determinarea prolactinei, insulinei, glicemiei, analize pentru colesterol, triglicerie Sanatate multa

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta