Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

16

de mariana23cc in Sarcina despre 4 februarie deschis - denunta

Sarcina - miscari bebe

Buna seara fetelor ma scuzati ca va deranjez din nou cu intrebarile mele posibil sa am o problema in dezvoltarea sarcini (mentionez ca nu am crampe si sangerari)deoarece la 13 săptămâni jumătate a inceput primele miscari fetale si bebelusul nu este asa activ cum a fost primul misca el sau ea dar nu ii tare activ nu il deranjeaza acidurile sau ciocolata ca sa se agite sa miste sau apa rece se agita(ma refer ca se misca un pic mai tare) numai cand plang(hormonii de sarcina ma fac sa plang din orice )si il aude pe tacsau el fiind plecat asadar sa mai întâmplat cazuri bebele sa miste incet si sa nu fie asa activ?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 881
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 9 februarie

    fiecare sarcina este unica. la 13 saptamani bebe e foarte mic, are 7-8 cm si 28 grame, daca ai si ceva kg in plus e normal sa nu simti mereu toate miscarile. 

    daca te ajuta cu ceva, fa-ti programare la ecografie, sa te asiguri ca este totul in regula cu bebe. probabil hormonii de sarcina, lipsa sotului, ingrijirea primului copil si stresul te fac sa fii ingrijorata mai mult decat este cazul.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta