Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de lali30@ in Sanatate despre 12 februarie 2023 deschis - denunta

Bebè 5 luni racit !!!

Buna ziua! Baietelul meu de 5 luni a fost foarte racit cu o forma virala grava zis de pediatra unde iabfoat administrat antibiotic dupa antibiotic si facut aerosol si El tot tuseste , nu stiu cat e de normal ? Nu facuse febra sa se ajunga la antibiotice , va rog sa ma ajutati cu sfaturi Sau daca cineva a trecut Prin asa Ceva cu bebè . Sunt speriata si mie teama sa ies si cu el afara sa nu raceasca, noi locuim in Italia unde temperatura nu e atat de rece Ca in Romania Dar tot imi e teama sa il scot afara. Multumesc😔🙏

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 588
Rasfoieste dupa
  • 702

    by Mihaela0000 about 12 februarie 2023

    Virozele nu se trateaza cu antibiotic. Ar fi bine sa il duci la spital, sa i se faca analize mai complete, eventual un examen la plamani? Ideea e ca tusea persista mai mult la copii decat la adulti, pot tusi si 2-3 saptamani dupa raceala. Insa numai un medic care il vede dupa niste analize mai complexe iti poate spune exact despre copilul tau. Cat despre a nu iesi afara, e o solutie temporara pana sa zicem ca s-ar insanatosi complet. Dupaia tot trebuie scos, dar in spatii cu mai putini oameni/copii. In aer liber, nu in spatii inchise gen malluri etc. Virusurile sunt aduse in casa si de membrii familiei, chiar daca nu intra in contact cu alti oameni.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • lali30@
      by lali30@
      12 februarie 2023

      Multumesc frumos , voi asculta sfatul tau si voi merge la un alt doctor la spital .

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta