Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de madutz6 in Nastere despre 25 mai 2016 deschis - denunta

dureri abdominale in timpul sarcinii, simptome de raceala

Sunt racita, am febra,transpir si cand tusesc ma inteapa foarte tare burta

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 564
Rasfoieste dupa
  • 27

    by the_da1 about 27 mai 2016

    Si mie mi sa intamplat iar medicul meu ,fiind in concediu ma trimis de urgenta la spital ,pt ca daca ai sarcina in primele 3 luni ,trebuie sa te tratezi urgent ,sa nu afecteze fatul :) dutee la urgente cat mai repede !!

    • Scor: 0
  • 132

    by Mya25 about 25 mai 2016

    Poate fi din cauza ca iti fortezi brusc muschii uterului si ligamentele Inceqrca sa anticipezi si sa iti pui o pernita care sa iti sustina burtica Eu ma rostogoleam de durere cand stranutam daca ma prindea fara sa anticipez Sa ai grija ce tratamente iei in aceasta perioada si sa nu iei nimic din auzite si chiar si ce iti e recomandat de medic sa verifici prospectul pentru ca eu am primit "tratament" de la doctorita de familie si prin noroc am luat doar o pastila si am citit prospectul si scria clar ca e interzis in sarcina Pentru tuse siropul Stodal l am luat fiind foarte sigur in sarcina Si eu la raceala in sarcina m am "tratat" cu stodal si cu mere fierte cu felii de lamaie si portocale si adaugam miere si beam fiertura si mancam si merele calde m au facut sq ma simt mai bine Multa sanatate!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta