Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Deea28-Cristea in Generale despre 19 decembrie 2019 deschis - denunta

Raul din primul trimestru de sarcina

Buna ziua!Sunt insarcinata in 9 saptamani si am stari de greata si de voma toata ziua Nu prea suport mirosul de mancare de carne si in prezent din cauza acestor stari nu ma pot hranii cum trebuie Mananc banane portocale clementine cand si cand iaurt covrigei supa si cam atat Aceasta nealimentare cum trebuie provoaca rau fatului?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 580
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 19 decembrie 2019

    deocamdata nu, el inca este mic, isi ia ce are nevoie din organismul tau, tu vei fi cea care va avea carente iei macar vitamine prenatale sau acid folic ?

    ai rabdare, greturile se vor diminua treptat, ar trebui sa scapi de ele peste cateva saptamani

    • Scor: 0
  • 1782

    by Camelia09 about 19 decembrie 2019

    Buna ziua! Iti fac rau tie acum, nu fatului, acesta isi ia oricum primul substantele nutritive de care are nevoie Fa ti analizele recomandate, e posibil ca in trimestrul 2 sa ai carente de fier, spre exempli, si sa trebuiasca sa iei supliment, deocamdata organismul isi consuma rezervele E bine ca poti totusi manca ceva, sunt mamici care spun ca vomita si apa Vitaminele prenatale sunt importante cand nu te poti hrani corespunzator De obicei starile acestea se amelioreaza mult dupa 13 saptamani Poti vorbi si cu medicul care iti urmareste sarcina daca iti poate recomanda vreun medicament pentru starile de greta si voma

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta