Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

540

de dea78 in Familia despre 23 decembrie 2015 inchis - denunta

Educatie sau figuri?

Ok,nu m am vazut in postura de a adresa o intrebare,dar ma framanta ceva Zilele trecute mi am serbat ziua de nastere si ca si n anii trecuti familia sotului(ca astia stau aproape) nu mi a trecut pragul Motivul vesnic invocat e ca nu i am invitat Mie mi se pare absurd ca sa ti inviti familia la un pahar de ceva si o felie de tort cand se stie ca n ziua X e ziua mea si usa mea e deschisa oricui vrea sa faca parte din viata mea Sotul imi tot repeta ca eu am figuri si ca la ei asa se procedeaza,mie mi se pare lipsa de bun simt Mai ales ca eu sunt prezenta la ziua fiecaruia,fara invitatie si daca e un neam mai "neavut",ma prezint si cu tort Am purtat si anii trecuti discutia despre asta cu neamurile respective si le am explicat ca pt mine cel mai frumos cadou e sa mi fii alaturi dar se pare ca am vorbit la pereti Deci,am eu figuri sau ei nu au cei 7ani de acasa?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 1480
Rasfoieste dupa
  • 245

    by Ioana_Pos about 24 decembrie 2015 Cel mai bun raspuns

    Dea, regulile de buna purtare spun ca la aniversare (ca la orice petrecere) se invita In unele carti am gasit ca la onomastica nu se invita, in ideea ca se stie ca e ziua ta de nume, in altele am gasit ca se invita pentru ca oamenii nu presupun automat ca te serbezi Fiind vorba de familie sigur ca lucrurile pot fi si mai relaxate Parerea mea este ca daca vrei sa ii ai alaturi de tine (familia sotului, prieteni etc) e normal sa zici ca 'in ziua X e ziua mea si va astept la noi incepand cu ora h', si in felul asta le dai indicatii clare cand si unde sa vina

    3 comentarii
    • dea78
      by dea78
      24 decembrie 2015

      Am facut si asa(n-am dat ore pt ca eram acasa toata ziua atunci),dar omisesem sa spun ca e ziua mea.My mistake:(((.Oricum am ajuns la concluzia ca se cauta nod in papura vesnic de acele persoane asa ca mai bine ma las pagubasa.

    • Ioana_Pos
      by Ioana_Pos
      24 decembrie 2015

      Si asta este posibil :P Fiind insa vorba de familia sotului cauta sa gasesti un mijloc de a ii intregra.

    • dea78
      by dea78
      24 decembrie 2015

      De 13 ani ma chinui sa fac asta...dar poate ei vor asa.In afara de cele doua familii(ca sunt doua puse pe hartza mereu) nu am probleme cu nici un alt neam.Dar nah,nu poate fii totul perfect mereu.

  • 5

    by AneMary23 about 24 decembrie 2015

       Buna din nou!Facusem o afirmatie mai de dimineata,dar vad ca posesoara contului a sterso Imi voi pleca capul si ma voi duce sa mi cer iertare,dar stiu ca nu voi primi nici macar o mustruluiala Sunteti o comunitate frumoasa,v am citit des si mi am dorit sa fac parte din ea Multumesc DC pt acceptare!Craciun fericit tuturor!

    1 comentariu
    • dea78
      by dea78
      24 decembrie 2015

      Daca vorbeste gura fara tine...se mai intampla:))).Bine ai venit pe DC!

  • 34

    by Oana_B about 24 decembrie 2015

    De dragul armoniei, lasa si tu de la tine, daca vezi ca nu te intelegi Important sa sarbatoriti

    Cum nu suntem toti la fel, unora le place sa fie invitati, altii se multumesc si fara Nu esti cu figuri si probabil nici ei lipsiti de bun simt, depinde cum e invatat fiecare Se prea poate ca ei sa creada ca tu nu vrei sa ii ai aproape ca nu i ai invitat

    Familia sotului meu procedeaza la fel cum zici si tu, vin fara sa ii invitam Doar intreaba cand suntem acasa (in special cand e ziua mea ca in ultimii ani am avut un program foarte schimbator) ca sa stie cand sa vina:)) Mie imi place asa, nu am fost invatata dar m am adaptat repede la obiceiul asta:)), dar am si rude care vor sa ii invitam Ii invitam si gata:))

    Serios, invita i daca asa le place Vorba soacra mii, femeie simpla, de obicei lasa de la ea si zice "ei si ce, lasa ca are loc", adica toti avem loc sub soare

    Si La multi ani de ziua ta!! xo

    1 comentariu
    • dea78
      by dea78
      24 decembrie 2015

      Multumesc Oana de urare.Cred ca avem aceeasi soacra:)))

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta