Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de qristi1 in Sarcina despre 4 decembrie 2019 deschis - denunta

Posibila eroare ?

Pe 03dec.2019 progr la eco . dr descopera ca nu a mai crescut deloc in ultima saptamana ..nestiind exact data ultimei menstruatii ( sf sept aprox pe25) dr nu vedea clar in cate sapt sunt . pe 29.11.'19 la eco a zis ca e prea mic si nu vede cate sapt ar avea bb . marti pe 03.12.'19 zice ca ar trebui sa am 10 sapt de sarcina si ca copilul nu s'a mai dezv deloc in ultima sapt ..nici bataile inimii nu sunt prezente ceea ce face sa traga concluzia ca sarcina s'a oprit din ev sapt trecuta . mi'a dat trimitere la spital pt chiuretaj . dupa ce am intrebat daca fara sa fiu in pericol pot astepta inca 1-2sapt si mi se confirma ca da , pot ..decid sa astept ..eu nevand nici un semn rau in sarcina . ramane de vazut . D'zeu e mare !

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 380
Rasfoieste dupa
 • 4

  by qristi1 about 5 decembrie 2019

  Va multumesc . Asa voi face

  • Scor: 0
 • 8609

  by CorinaDani about 5 decembrie 2019

  si eu cred ca sarcina este oprita in evolutie, ar fi trebuit sa se vada activitatea cardiaca la eco, chiar daca ramaneai insarcinata mai tarziu cu o luna.

  poti sa faci analiza bhcg din sange si s-o repeti la 48-72 de ore.daca valorile scad de la o analiza la alta, este clar, sarcina este oprita, nivelul hormonilor de sarcina scade de la o zi la alta.

  poti sa mergi la un alt medic, sa-ti faca o noua ecografie. nu are rost sa astepti 1-2 saptamani, poti face complicatii in cazul in care sarcina oprita in evolutie sta in uter si nu este eliminata (natural sau prin chiuretaj).

 • 617

  by andreea22can about 5 decembrie 2019

  La 10 s nu are cum sa fie eroare daca nu s-a vazut activitate cardiaca :(...cere si parerea altui ginecolog,daca raspunsul e acelasi nu cred ca are rost sa mai astepti 2 saptamani...sper sa ma insel si totusi sa ai sarcina in evolutie !

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta