Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de AnculinaAncu in Sanatate despre 30 octombrie 2019 deschis - denunta

Sangerari anale

Buna,Am o problema, am nascut acum 4 luni, dar am niste dureri si sangerari ce au aparut acum vreo 3 saptamani cam asa, si am nascut cu cezariana am folosit unguent pt hemoroizi doar , dar fara efect, nu prea am incredere in medici si incerc sa gasesc o solutie de la mamicile care s au confruntat si ele cu aceasta problema, deci care ar putea sa imi dea niste sfaturi?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 711
Rasfoieste dupa
  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 31 octombrie 2019

    tata Floarea din varful dealului cred ca are cele mai bune sfaturi Eu nici in unguente nu as avea prea mare incredere, mai ales in alea care se introduc la exterior :/ Serios acum, parca e dintr un film prost ,, nu prea am incredere in medici caut solutii la mamici,, Unguentul pt hemoroizi nu este solutia la orice Un medic ti ar de mare ajutor

    2 comentarii
    • Eugenya1
      by Eugenya1
      31 octombrie 2019

      What?Introduse la interior este mai riscant,daca naste iar cu cezariana?:))

    • Buburuza_Ruza
      by Buburuza_Ruza
      1 noiembrie 2019

      :))

  • 92

    by Alice_14 about 31 octombrie 2019

    Ce fel de crema ai folosit? Daca ai hemoroizi interni degeaba te dai cu crema doar la exterior trebuie introdusa cu un tub special Eu am avut hemoroizi interni si stiu Ori poate e vreo fisura anala ar fi bine sa vezi si un specialist daca dupa mai multe tratamente nu se schimba nimic Multa sanatate!

    1 comentariu
  • 2104

    by Eugenya1 about 31 octombrie 2019

    Dar sa nasti prin cezariana ,ai avut incredere in medic?Ori ai nascut cu vreo mamica?

    2 comentarii
    • AnculinaAncu
      by AnculinaAncu
      31 octombrie 2019

      Draga mea nu a fost alegerea mea sa nasc cu cezariana daca cumva te intereseaza, si daca nu ai altceva mai frumos de spus eu zic sa comentezi in alta parte.

    • Eugenya1
      by Eugenya1
      31 octombrie 2019

      Nu stiu draga cine e cezariana,si de ce ai nascut cu ea...ideea era ca,indiferent cum ai nascut, ai fost asistata de un medic,nu de mamici,de bunica sau de vecina.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta