Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de bebeyim in Sarcina despre 20 octombrie 2019 deschis - denunta

Restrictie de crestere fetala inainte de 37de saptamani

Buna La efectuarea bitestului mi a iesit ca rezultat restrictia de crestere fetala inainte de 37de saptamani doctora mi a spus ca bebe poate sa ramana micProteina plasmatica mi a iesit scazuta doctora mi a zis ca poate fi si o anomalie cromozoniala riscul la sindrom drown mi a iesit 1:620din 1:502Poate fi un rezultat infricositor

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 562
Rasfoieste dupa
  • 1350

    by sandritano1 about 21 octombrie 2019

    Buna! cate saptamani de sarcina ai? varsta ta? bitestul l ai repetat si la un alt laborator? daca nu ar trebui! in functie de varsta si de rezultat dr tau ce ti a recomandat dupa ce ti a spus ca POATE fi o anomalie cromozomiala? nu ti a recomandat amniocenteza!??

    • Scor: 0
    3 comentarii
    • bebeyim
      by bebeyim
      21 octombrie 2019

      Buna ..am 31 de ani ..bitestul l-am facut in sapt.12de sarcina ..doctora mi-a zis ca nu imi recomanda amniocenteza acum k pot opta daca vreau pr testele non invazive precum panorama.pt un rezultat mai sigur...sau pot astepta urmatoarea ecografie morfologica..

    • sandritano1
      by sandritano1
      21 octombrie 2019

      am inteles! daca banii nu sunt o problema iti recomand sa faci panorama! ecografia morfologica nu are cum sa vada anomaliile genetice(Down, Patau, Edwards etc)! si eu fac Harmony joi! sarcina usoara si Doamne ajuta!

    • bebeyim
      by bebeyim
      22 octombrie 2019

      Multumesc ..sarcina usoara si tie

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta