Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Oprea Catalina in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 15 septembrie deschis - denunta

Alaptare prematur

Buna ziua,Am nascut baietelul la 36 de sapt si 4 zile cu 2570gr , am iesit din spital cu 2550 gr , la o sapt acasa a luat 40 gr ,i am dat doar lapte matern,arw colici cu dureri f mari, ce fel de lapte sa ii dau ca si supliment ? Asta m-ar interesa ,plus ca nu face treaba mare , asta e a 3 zi , sa ii bag supozitor?
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 236
Rasfoieste dupa
 • 71

  by danny_6 about 16 septembrie

  Si eu am nascut fetita tot la 36 saptamani. Folosesc ca supliment nan confortis.
  • Scor: 0
  1 comentariu
  • CorinaDani
   by CorinaDani
   17 septembrie

   ti-a recomandat pediatrul sau neonatologul sa-i dai supliment sau ai luat singura aceasta decizie ? e important de precizat.

 • 359

  by roxanaz about 16 septembrie

  nu ii dai niciun supliment, continui cu alaptarea la cerere. colicii dureaza iar simptomele nu sunt ameliorate decat de maturizarea tractului digetiv. nu ii pune nici supozitor, bebelusii alaptati la cerere nu se constipa.

 • 7498

  by CorinaDani about 15 septembrie

  Continua cu alăptarea, ai grija ce mănânci și bei tu, dă-i bebelușului un produs anticolici. Este normal pentru bebelușii alăptați sa aibă scaun la câteva zile, înseamnă că asimilează bine laptele matern și nu prea mai rămâne nimic de evacuat.Cere și părerea neonatologului sau a pediatrului, în legătură cu alăptarea și suplimentarea cu lapte praf.
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta