Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

12

de kriszta87 in Nastere despre 3 septembrie 2019 deschis - denunta

Nastere vaginala cu epidurala

Salut! Ii rog frumos pe cei care au trecut prin nastere vaginala cu epidurala sa ma ajutati cu cateva detalii:La ce dilatatie ati primit epidurala?In cat timp ati ajuns la dilatatia necesara? Travaliu indus sau s a declansat singur?Cum au fost durerile pana la montarea epiduralei? Daca a trecut cineva si prin nastere vaginala cu epidurala si cezariana care vi s a parut mai suportabila? Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 463
Rasfoieste dupa
  • 702

    by Mihaela0000 about 18 decembrie 2019

    Salut Nu stiu daca nu cumva ai nascut intre timp, insa voi lasa aici un raspuns, poate ajuta alte mamici in vreun fel Am nascut acum 2 ani vaginal cu epidurala Travaliul a inceput la mine prin ruperea naturala a apei Am ajuns la spital cu dilatatie 5 Anestezistul mi a montat cateterul cand aveam dilatatie 6 7 ,insa anestezia in sine am primit o mult mai tarziu Fiecare organism este foarte diferit Pt mine contractiile au fost suportabile pana spre final cand incepusera sa devina mai dese, si atunci am cerut sa imi puna anestezie Dupa, nu am mai simtit durerile ci numai contractiile Pentru mine nasterea a fost foarte in regula, recuperarea foarte rapida, copilul avand 3 050 kg si 50 cm Dupa nastere nici macar nu am mai luat analgezice pt ca nu a fost cazul

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta