Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Mariscuta in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 27 august 2019 deschis - denunta

Cum sa scap de biberon?

Ma straduiesc de cateva saptamani sa trec la alaptarea exclusiva In a doua parate a zilei bebelusul pare sa nu mai fie satisfacut doar de san Plange cand il pun la san sau sugestii si apoi plange, iar mie mi se par ca sanii sunt moi si nu reusesc sa se umple, asa ca ii dau un biberon cu lapte formula pe zi Nu reusesc sa scap de acest biberon( uneori doua, unul inainte de somnul de seara) Cum biberonul imi fura caciula, pentru ca nu reusesc sa cresc lactatia, simt ca nu pot sa ies din cercul asta Il pun la san la 2 ore, 1 ora jumatate De la 12, 1 la 4 dupa amiaza doarme si apoi impas!Cum sa reusesc sa scap de biberon?Multumiri! !

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 406
Rasfoieste dupa
  • 2104

    by Eugenya1 about 27 august 2019

    Si eu ii dau din biberon,dar laptele meu Doar asa stimulezi lactatia,punandu l la san cat mai des si folosind pompa,insa daca nu mananca suficient la san cel mai indicat ar fi sa folosesti pompa electrica Din experienta iti spun , m a ajutat f mult:acum doar din biberon mananca in jur de 1 l/zi Au fost perioade cand mi se parea ca nu am lapte suficient,insa niciodata nu m am gandit sa i dau formula Si inca ceva:atuncj cand mananca din biberon, asigura te ca o masa dureaza aproximativ la fel de mult,ca si cand ar fi la san ,foloseste o tetina prin care laptele curge incet Renunta la formula,foloseste pompa o data la 2,3 h si vei vedea rezultatele Bafta!

    • Scor: 0
  • 5012

    by andaghe about 27 august 2019

    Si daca folosesti o pompa cand doarme el? Macar ca ii dai laptele tau din biberon si tot e mai bine, dar poate stimulezi aatel lactatia

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta