Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de ana1288 in Bebelusul despre 9 august 2019 deschis - denunta

ajutor..

am nascut fetita cu 3 500 de cateva saptamani mananca foarte putin nu vrea sa ia sanul ma chinui mult pana il ia , lapte praf nu vrea am incercat 4 feluri si nu vrea ii dau vitamina c la recomandarea medicului are la aproape 3 luni (fara 4 zile) 5 kg fix cat trebuia sa aiba normal?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 342
Rasfoieste dupa
  • 2104

    by Eugenya1 about 9 august 2019

    La inceput a mancat bine? Totusi,5 kg la 3 luni,avand in vedere greutatea cu care s a nascut este putin Nu vrea sa ia sanul , sau adoarme in timpul alaptarii ? Daca nu se hraneste corespunzator,nivelul zaharului din sange scade si poate dormi mult,fara a fi interesata sa manance Incearca sa te mulgi,daca nu papa suficient,vei pierde si laptele Eu asa am procedat,insa bebele meu s a nascut prematur,un copil la termen nu ar trebui sa intampine astfel de probleme,respectiv alaptatul ar fi trebuit sa fie usor si natural Urineaza ?are scaune? Iti voi pune aici un link : https://www youtube com/watch?v=e6DRf5TqqRU&feature=share

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • ana1288
      by ana1288
      9 august 2019

      da la inceput manca bine , nu adoarme la san , pur si simplu nu vrea ..tre sa incerc de 10 ori sa ii bag ?ata in gura si si dupa atatea incercari il accepta pana la urma ..dar suge 3 4 mn si gata , scaun are la 4 5 zile si un pempars e full la 5 ore cam asa

    • Eugenya1
      by Eugenya1
      9 august 2019

      Asa statea si al meu,cateva minute..e clar ca nu primeste suficient lapte,scaunele la inceput erau mai multe,atunci cand manca bine?

  • 13258

    by CorinaDani about 9 august 2019

    nu cumva problema cu mancatul a aparut dupa ce i ai facut vaccinul care se face la 2 luni ?

    oricum, nu e normal ce se intampla, ar trebui sa te duci luni la pediatru (altul decat cel la care ai fost pana acum), s o consulte, roaga l sa verifice daca nu are rosu in gat, otita, afte in gura sau frenul lingual prea scurt

    pericolul cel mai mare in acest moment este ca se poate deshidrata, daca nu mananca suficient ce marci de lapte praf ai incercat ? cu ce fel de apa ii prepari laptele praf ? folosesti tetine potrivite pentru tipul de lichid si varsta copilului ?

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • ana1288
      by ana1288
      9 august 2019

      vacinul i lam facut saptamana trecuta pt ca a fost amanat un pic , folosesc tetine potrivite , si am incercat aptamil nan1 milupa..

    • Eugenya1
      by Eugenya1
      9 august 2019

      Ana,incearca sa te mulgi,folosind o pompa electrica si da-i cu biberonul: foloseste unul mic,la fel si tetina.Eu folosesc de la Axifeed,nu stiu dc se gasesc in ro..

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta