Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

36

de Irin82 in Sarcina despre 23 iulie deschis - denunta

Mica sangerare la 6 saptamani

Buna ziua tuturor, sunt in 6 saptamani si 3 zile de sarcina, duminică am avut o mica sangerare care a fost de culoare roșie, dar se lua diar cand ma ștergem pe hârtie igienică, și nu foarte abundent.a durat câteva ore după care a început ceva maroniu ,tot foarte putin , doar pe hârtie, .a doua zi aduca ieri nu am mai avut nimik.Duminica seara in timpul sangerari am fost la spital , specific ca locuiesc în Anglia.aici e mai greu cu dr.de familie pana la 12 saptamani.la urgență mi au facut doar test de sânge și irina, care au zis ca sunt ok, iar în sânge mi a iesit HGC -ul 65000,însă saptamana trecuta a fost 5700.doctorul de gardă a zis ca ar fi ok, dar nu mi a facut scan, sa vada daca e ok sarcina.m au programat pentru vineri la ecograf.Sunt îngrijorată chiar dacă sangerare s ă oprit on aceeași zi, pentru ca stiu ca nu e bine când e de culoare roșu.durerile s au oprit,dar parca azi nu mai am simptome de sarcină,, sunt îngrijorată , oare s ă oprit sarcina? A trecut cineva prin asa ceva si a fost bine? Va rog ajutați ma cu o parere. Poza care o pun este de ieri dimineață, acum nu mai e nimik , e curat.
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 213
Rasfoieste dupa
 • 36

  by Irin82 about 23 iulie

  Multumesc Buburuza_Ruza, m am gandit sa merg in Romsnia, dar o fata care a avut aceeași problemă mi a dat niste utrogestan care vad ca conține protesteron, am Vb si cu o cunostinta care lucrează în spital,,mi a zis ca ar fi bine sa iau,, iau, sper ca rău nu imi face, oana ajung la un doctor.Multumesc.
  • Scor: 0
  9 comentarii
  • Irin82
   by Irin82
   23 iulie

   Sunt de 100mg, vreau sa pun poze dar nu stiu cum..

  • Buburuza_Ruza
   by Buburuza_Ruza
   24 iulie

   Se pot lua și pe cale orala.Am luat eu de 200 ,4/zi, Timp de vreo 14s. O singura folie e puțin,cred că ar fi nevoie de mai mult timp.. ar fi ok daca vei putea merge in tara la medic, pt că el în urma unui consult ți.ar prescrie precis ceea ce ai nevoie, n...  mai mult

  • Buburuza_Ruza
   by Buburuza_Ruza
   24 iulie

   Și no Spa 80 mg am luat 2/zi; la nevoie am luat 3.

  • Buburuza_Ruza
   by Buburuza_Ruza
   24 iulie

   Starea de greață și somnolenta dispar după câteva zile.

 • 2837

  by Buburuza_Ruza about 23 iulie

  Buna.. din păcate sistemul medical din n Anglia ,lasă de dorit când este vb despre o sarcina in primul trimestru.. Sângerarea la începutul sarcinii poate însemna multe lucruri, unele mai grave ,altele mai puțin. Poate fi o sângerare de implantare, un hematom care se elimina,etc..numai un medic îți poate spune care este pb cu adevărat. Daca s.a oprit sângerarea,este un lucru bun-evita efortul și raportul intim. In Romania când se întâmplă acest lucru, se administrează tratament pt susținea sarcinii (ovule de progesteron și no Spa+repaus - câteodată chiar și cu acest tratament, natura isi urmează cursul, dar macar s.a încercat ceva). Faptul că Bhcg a fost 5700 săptămâna trecută, iar acum este 65000 înseamnă că sarcina evoluează, valoarea fiind normala pt 7s. Au fost fete care au avut sângerări până pe la 7luni, altele până la9, și au ajuns cu bine la capăt.. Nu poți veni în Romania macar până treci de primul trimestru?
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta