Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Paulaelena31 in Sarcina despre 23 iulie deschis - denunta

Durere acută in dreapta jos

Buna...Sunt însărcinată in 25 de săptamani. De câteva saptamani am o durere sâcâitoare in partea dreapta jos(eu zic ca e ovarul) medicul mi-a spus ca de vina e rinichiul drept..mi-a prescris sa iau urisan si ceai din cozi de cireș. (La ceai am renunțat pt ca am o diaree cumplita dupa ce il beau) iau urisan 1 pe zi. Problema e ca durerea persista si e sâcâitoare uneori insuportabila. Iau no spa, dar durerile apar repede. Vreau sa stiu daca e normal sau nu.. Precizez ca la ecografie mi-a găsit si un chist de 1,5 cm. E posibil sa fie din cauza asta? Sunt putin panicata. Sper ca nu e ceva in neregulă cu bebe(a trecut azi exact o săptămână de cand am facut ecograful, si mi-a spus ca bebelusul e bine)
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 151
Rasfoieste dupa
  • 19

    by Paulinne about 23 iulie

    La varsta aceasta a sarcinii, durerile pot aparea des. o urocultura si un sumar de urina ai facut? chiar daca nu ti a recomandat medicul, le poti face tu, pe cont propriu. e posibil sa fie si de la chist, totusi daca tu nu te simti confortabil, insista sa investigati cauza. sanatate multa!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta