Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

14

de Brighi in Sarcina despre 12 iunie deschis - denunta

Panica ! Panica!

Gravidute si mamici ...sunt foarte stresata pe motivul ca am aproape 24 saptamani , analize la zi atat in trecut cat si pe parcursul sarcinii. Dublu test,triplu, echo toate bune etc. Saptamana trecuta am facut morfologia fetala ,iar medicul in urma masuratorilor mi-a comunicat ca bebe este bine doar da are 6 degete la fiecare membru sup/inf in schimb este bine bebelina . La recomandarea dansei mi-a spus ca vrea sa ma vada un medic specializat in morfo-fetala malformativ ceea ce se va intampla sambata . La recomandarea d-nului dr la care urmeaza sa merg sambata luni am facut amniocenteza inclusiv testul panorama . Astept cu nerabdare raspunsul lor , maine e posibil sa primesc ras preliminar la amniocenteza . Daca ies rezultatele bune si bebe are probleme care nu se vad la aceste teste ? Daca pe timp ce creste voi intampina probleme la bebe? Eu acasa am onfetita de 6 ani , e perfect sanatoasa , ce sfaturi imi aduceti? Poate sunt mamici care au trecut prin acealasi lucru ...
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 306
Rasfoieste dupa
 • 36

  by Georgiana.R about 16 iunie

  Astept cu nerăbdare rezultatul.
  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Brighi
   by Brighi
   3 iulie

   Au iesit rezultatele investigatiilor ! Totul este perfect normal. Este vorba doar de polidactilie izolata fara anomalii! Zi frumoasa sa ai !

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta