Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

213

de cecili5 in Nastere despre 21 mai deschis - denunta

Nastere

Buna mamici,cele care au nascut prin cezariana cu anestezie rahie cum vi sa parut,cat de repede si a făcut efectul?Me teama putin ca la baietel am facut anestezie generala iar acum la fetita mi sa recomandat rahie mai am 2 saptamani si nasc si ma tot gandesc cum o fi cu această anestezie
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 238
Rasfoieste dupa
 • 7498

  by CorinaDani about 21 mai

  stai linistita, efectul anesteziei se instaleaza destul de rapid, si oricum nu se apuca medicul sa te taie pana nu verifica daca a prins anestezia :-).

  sa ceri si montare de cateter, sa ti se poata administra o mica doza de anestezic si dupa nastere, cand apar durerile in zona inciziei si/sau de la contractiile uterine. eu asa am avut si tare bine a fost, alte mamici din salon nu aveau si au cam avut de tras cu durerile post-operatorii...

  cel mai bine ar fi sa intrebi medicul/anestezistul daca spitalul are kit-ul de anestezie epidurala sau trebuie sa-l aduci tu. eu am avut kit-ul marca braun, recomandat de medicul care mi-a facut cezariana. asta se intampla in 2007, poate lucrurile au evoluat in bine si nu mai este nevoie sa cumperi tu acest kit, ti-l asigura spitalul/maternitatea.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • cecili5
   by cecili5
   21 mai

   Multumesc mult!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta