Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de ary_and in Sarcina despre 16 ianuarie deschis - denunta

Metoda retragerii

Buna mămici. Am o cumnata care a rămas însărcinată doar datorită lichidului preejaculator(ea spune că mai mult că sigur soțul nu "s-a scăpat".) Și din ce a pățit ea..acum mă tem și eu să nu rămân (noi folosim metoda retragerii,asta e singura metoda de contracepție). avem 2 copii și nu ne mai dorim momentan și cel mai mic are deja 1 an jumate și de când am născut doar metoda retragerii am folosit-o și văd că până acum nu s-a întâmplat nimic..dar cumnata are un bebe de 6 luni..a rămas repejor..și de asta nici nu a vrut. Sunt curioasa cate mămici au pățit și ele așa. Să rămână în acest fel. :) puteți răspunde? :D

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 976
Rasfoieste dupa
  • 35

    by szivarvany about 17 ianuarie

    Decat sa stai asa cu frica luna de luna ani la rand, alegeti o metoda contraceptiva si gata.

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 16 ianuarie

    Mergi impreuna cu sotul, la un cabinet de planning familial si intreaba ce optiuni aveti la dispozitie pentru a va proteja de aparitia unei sarcini nedorite. Recent a aparut si in Romania implantul contraceptiv subdermic, te protejeaza timp de aproximativ 3 ani. 

    Pana atunci, folositi cu incredere prezervativul, ca sa nu mai stati cu grija sau sa nu va puteti bucura pe deplin de momentele de intimitate.

    https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/metode-de-contraceptie-afla-care-ti-se-potriveste

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta