Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Iuliacom in FIV despre 19 februarie 2022 deschis - denunta

Buna ,

Ieri am primit negativ dupa un FIV esuat , m ar interesa sa stiu daca este cineva in cazul meu la cat timp se poate relua procedura si cam dupa cate incercari cu FIV ati ramas insarcinate !

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 871
Rasfoieste dupa
  • 29

    by Nely2019 about 22 februarie 2022

    Am citit si eu ca este nevoie de o pauza pt organism intre Fiv uri, dar cand am intrebat la clinica (din Cehia) mi s a spus ca se poate reancerca si la urmatorul ciclu menstrual (venit natural), adica sa incepi tratamentul pregatitor pentru Fiv, pentru ca oricum la menstruatie se elimina din organism Fiind pandemie si mai aparand alte "probleme" de rezolvat, eu m am dus cam la 5 6 luni pt urmatorul Fiv Reusita este o loterie  (daca esti ok medical), poti avea noroc sa reusesti la urmatorul fiv sau poti incerca si poate reusesti chiar cand credeai ca nu mai ai sanse sau cu embrionul mai putin "cotat" ( mi s a spus la clinica ca au fost situatii cand au reusit cu ultimul embrion)  

    Dar la orice fiv, (inainte si dupa)sunt sigura ca conteaza o alimentatie corecta, fara stres, si neaparat din ziua transferului miscare (mers pe jos, nu efort) dar nu fortat si multa apa de preferat  (sau lichide neacidulate) macar 2l /zi  (sfaturi de la toti medicii pe care i am intrebat mersul pe jos ajuta la vascularizare) Bafta la urmatorul !

    • Scor: 0
  • 2

    by Kikirika about 20 februarie 2022

    Buna Iulia, dupa o procedura cu FIV dureaza cam 1 2 luni sa poti incerca din nou, sau in functie de ce zice medicul care te supravegheaza, asta pentru ca, corpul sa isi revina Eu am avut pana acum cred ca vreo7 8 proceduri in FIV, daca nu si mai multe,nici nu mai tin minte Prima data am ramas insarcinata dupa a 2 a incercare cin FIV Iar restul au fost negative, toate Luna trecuta am facut din nou o procedura cu FIV si se pare ca de data aceasta este cu ochisori

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta