[olala]Hai las-o jos ca se-nvata-n brate! Pai ce ne-am face noi fara TINE??? ca tu ne-ai pus mintea la treaba si stomacurile la regim. DAAAAAA, mai vrem!!!! [pofta][pofta] Am mai facut un pas, mi-am luat , numai bine acuma cand s-a anuntat, in sfarsit, ninsoare la noi. Stiti ca noi nu am vazut zapada anul asta? Abia astept sa o arunc pe gogoasa in zapada, daca n-o fi de 5 cm sa dea cu fundul de pamant[:-)))]
Un an nou fericit!
Cristina
Retetele Montignac...de la Otilia
Deschis de
Ortansa
, ian 03 2003 00:33
27 raspunsuri la acest subiect
#11
Postat 05 ianuarie 2003 - 00:39
#12
Postat 05 ianuarie 2003 - 12:11
Vaaaiii Cristina esti o bomboana de fata...eu am cautat ca disperata sa gasesc retetele dar degeaba...mi-ai luat o piatra de pe inima ,zau asa...ca-mi faceam numai mustrari de constiinta...nu exagerez,am avut chiar si un vis despre asta...Otilia...ce bine-mi pare ca acum retetele tale sunt iar online....
Va pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccc dulce de tot:-)
Ortansa-de 2X mamica va doreste:
Un An super-super-super....
#13
Postat 05 ianuarie 2003 - 13:38
Draga Ortansa,
Chiar asa? Mustrari de constiinta si vise... Of, nu le mai pune chiar asa la inima pe toate!... Nu-i bine...
Hihihi, noroc cu Cristina!... Ca ti-a venit inima la loc...
Vroiam sa-ti mai spun ca poate schimbi tu titlul subiectului in "Retete Montignac", sau daca nu sa facem un subiect separat in care sa punem retetele, sa stie omul din titlu ce gaseste (asta in numele ordinii ) Ce zici?... Caci poate o sa mai adaug citeva retete... [pofta]
[pup]
UN AN NOU FERICIT!!!
@+...
Otilia & La Adelita [bibe] (6 luni peste 4 zile!...)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine
#14
Postat 07 ianuarie 2003 - 01:03
Mersi de retete.
Sa aveti parte de burtici subtiri si [bb]bebei [bibe]cuminti.
salutare
#15
Postat 07 ianuarie 2003 - 23:48
Otilia, am facut puiul la cuptor, exact dupa reteta!!!!
SUPER!!!!!
[pofta][pofta][pup][pup]
Un an nou fericit!
Cristina
#16
Postat 17 ianuarie 2003 - 15:52
#17
Postat 17 ianuarie 2003 - 16:05
#18
Postat 17 ianuarie 2003 - 20:57
Multumec mult Otilia, chiar voiam sa fac niste peste. Scuza-mi intrebarea cam stupida, poate, dar ai idee cam cum "suna" ansoa in germana? Ai spus la un moment dat ca erai in Germania cand ai inceput cura, de aia te intreb. Mersic!
Un an nou fericit!
Cristina
#19
Postat 17 ianuarie 2003 - 21:24
Nu stiu daca zic bine, dar am gasit intr-un dictionar francez-german: anchois = Sardelle
In dictionarul francez român: anchois = sardea, ansoa.
Stii, sunt niste pestisori mici-mici-mici de tot (cei mai mici), foaaarte gustosi... [pofta]
Eu o sa incerc reteta chiar acum...
Va spun mai tirziu cit a iesit de bun...
@+...
Otilia & La Adelita [bibe] (6 luni)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine
#20
Postat 17 ianuarie 2003 - 21:32
Vin cu completari despre anchois:
Engraulis encrasicolus
Pestisor conservat in saramura, ulei sau sare si vindut in borcane sau in conserve. Este un peste gras si caloric. Foarte apreciat de catre popoarele mediteraneene care il folosesc pentru a parfuma salate, tapenade, ansoade...
@+...
Otilia & La Adelita [bibe] (6 luni)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine