Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Casnicie fara sex..


206 raspunsuri la acest subiect

#61
13dora

13dora

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 26 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 17:19

Multumesc pt raspunsuri.

Am deschis subiectul asa tarziu pentru ca..o vreme m-am impacat cu situatia.. era dupa pierderea de sarcina si nici nu aveam chef nici eu de asta.. apoi timpul a trecut.. am zis sa am rabdare.. apoi abia in toamna am vorbit maiclar si am vur texplicatii.. si abia atunci, discutia a degenerat cumva si mi-a zis ca nu ma poate tine langa el asa, ca pot sa divortez, dar ca el nu o va face, sa ilinteleg ca pur sisimplu sexul nu mai reprezinta o atractie pt el si ca nu vrea sa faca asta daca nu simte cu adevarat.. ca nu vrea sa fie nici premeditat (si cum sa fie altfel cand ai copilul si totul e in fct de el.. adica normal ca programezi dupa ce doarme copilul, deci e premeditat.. el zicea ca daca o fi sa vina de la sine.. etc.. ceea ce nu se poate.. ) 

Speram sa gasesc persoane care au mai trecut prin asta si sa aflu ca eventual si-au revenit si ma bucur sa citesc mesajele tale -Marius -parca imi dai speranta si ma faci sa il inteleg

Mult timp eu eram prea obosita pt sex si faceam - vorba cuiva - ca sa bifam si asta- si o vreme l-am inteles si eu. 

Si cu muncitul asta e situatia, e prins intr-o situatie in care are un program infernal, nu vreau sa il zic aici dar altii de mult n-ar fi rezistat. 

Si colegulnu mi-a picat acum cu tronc.. tot de cateva luni de cand am avut tangente la munca. Si nu caut aprobarea nimanui aici pe forum, imi pare rau ca in unele mesaje sunt luata in ras. Aceasta s-ar putea intampla oricareia dintre voi.. dar nu va fi asa daca aveti noroc de barbati care va asalteaza cu dorinta. 

Nu puteam vorbi cu nimeni din cunostiintele mele, de-asta am deschis subiect pe forum. Chiar vroiam sa aflu ca mai exista si barbati care n-au chef de sex , nu doar la femei sa fie valabil si eventual sa fie si o calitatea nu fi ahtiat dupa sex..

de ex toate cunostiintele mele se plang ce des le doresc barbatii si ca ele saracele nu au chef.. deci la femei e ok asta.. poate si eu faceam parte din categoria asta candva

Si daca au trecut deja 2 ani.. nu stiu cand a trecut timpul asta, dar te iei cu munca, cu copilul.. si asta e.. 

 

Si tocmai din cauza ca vreau sa iltin langa copil pe tatal lui nu am cumsa divortez dintr-un motiv asa de egoist cume sexul.. 

Si de faptul ca nu vrea sa colaboreze pe tema asta.. sau sa mergem la vreun terapeut, specialist -mi-e greu sa il conving pt ca nu vrea sa discute pe tema asta nici cu mine, dar cu persoane straine.



#62
Selene_Bunny

Selene_Bunny

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.037 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 17:32

dora, lipsa sexului nu e un motiv egoist. Dupa cum se vede si in cazul tau, insa, nu este singurul motiv. E legat si de lipsa de comunicare in aceasta privinta si, poate, si de altele.

 

Sexul este important intr-o casnicie, sexul contribuie la armonia si bunaintelegere dintr-o casnicie.

 

E aiurea sa fii impinsa spre adulter.

 

Da, exista si alti barbati cu libido scazut, chiar foarte scazut. Insa personal nu stiu nicio femeie cu apetit sexual care sa reziste alaturi de un asemenea barbat.



#63
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 17:59

Poate o fi un nivel scazut de hormoni?



#64
carlad

carlad

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 76 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 18:23

Dupa 7 ani de casnicie fara sex, care s-au transformat in ani grei, plini de frustrari, raceala, lipsa de comunicare iata-ma acum despartita. Daca ma intrebi acum de ce ne-am despartit o sa raspund spontan ca nu mai aveam nimic in comun, idealuri, vise si asa mai departe.Eram doi straini care schimbau 2 vorbe pe zi si chiar si atunci mai mult de nevoie. Au mai fost si alte motive dar mai putin relevante aici. Sau poate motivele astea nici nu s-ar fi nascut sau ar fi murit in stare incipienta daca intre noi mai era comunicare, intimitate. Doar copilul ne mai leaga.

 

Dar daca e sa analizam de ce nu mai aveam nimic in comun in afara de copil, raspunsul e cu siguranta lipsa sexului. Asta are si el rolul lui, creaza intimitate, incredere. Se duc toate pe apa sambetei fara momentele astea. Acum va sarutati si va luati in brate. Imi aduc aminte cum in ultima vreme evitam sa ma vada dezbracata sau ma simteam foarte stanjenita cand intra in baie si eu eram la dus. Iti doresc sa ma insel dar peste cativa ani n-o sa mai aveti nici inbratisari nici saruturi. Si atunci o sa fii trista, fara incredere in tine si tot timpul pusa pe cearta. Nici tu, nici copilul, nici sotul  nu o sa aiba de castigat din asta.

 

Daca amandoi se pot lipsi de sex - din diferite motive care tin de propria persoana - se poate si casatorie fara. Dar tu incerci sa te convingi ca se poate si asa - crede-ma, cunosc asa de bine prin ce treci - dar n-o sa poti sa te minti. Si de ce sa te minti? Incercati sa reparati ce se poate repara nu renunta la visele si dorintele tale. Nu pune capat relatiei dar incearca sa o salvezi, sa vezi de ce s-a ajuns aici. Dar nu la infinit.

 

Eu sunt singura acum - si fara sex:) - dar am nevoie de timpul asta sa imi ling ranile care mi le-am creat -voit sau nu - in ultimii ani incercand sa ma conving ca se poate sa continui o casnicie fara intimitate, de dragul copilului.

Iti doresc numai bine!



#65
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 18:38

Am sa-ti spun Dora. 

 

In mod normal (normalitatea cui? Care o fi normalitatea?!) in conditii obisnuite atat un barbat cat si o femeie simte nevoia de a se descarca fizic, psihic prin sex. Sexul este complex. Nu presupune doar aspectul fizic. De aceea am sa persiflez opiniile celor care considera ca un barbat este prin natura lui un fel de masina de sex. De asemenea am sa persiflez opiniile conform carora aspecte normale, firesti, fiziologice, psihologice (cum ar fi pofta de a consuma un produs fruct, prajitura) sau placeri diverse (de a savura o cafea) sau sexul si asa mai departe sunt utilizate pe post de santaj de tip pedeapsa sau recompensa. Ahhh e ziua mea a fost dragut ii ofer o partida de sex, m-a enervat de ce nu a facut sau a facut il tai de la ratie... a se vedea mai sus. Nici un barbat nici o femeie si nici un sentiment uman nu este ceva tranzactionabil. Este o dovada de caracter marunt sa faci asa ceva, un exemplu de relatie defecta si neprincipiala. Si toate acestea sunt doar principii pentru ca fiecare persoana este unica, are modul ei de manifestare, propriile aspiratii si dorinte, propriile viziuni, propriile succese si esecuri. Asa incat imbinarea acestora intre doua persoane este de multe ori o forma  de arta relationala dar de ce nu si un dram de noroc. Omul este mult mai sensibil decat credem sau realizam noi, fie el barbat, fie ea femeie. Sunt extrem de multi factori externi si nu de putine ori interni care deregleaza masiv acest echilibru personal si de aici mai departe echilibrul relational. Asa incat daca pe langa acesti factori inerenti as putea spune care sunt adevarate tzunami mai si plantam cu voie cuvinte sau fapte nepotrivite, se poate  pune intrebarea ce sanse sunt ca acel echilibru sa se mentina? Si pana cand? Si cu ce cost?

 

Am sa revin la voi. Nu este firesc sa nu aveti relatii intime. Nu exista un protocol, un model. Sunt unii care nu au niciodata relatii sexuale. Sunt altii care se sufoca la propriu daca nu au relatiii sexuale. Important este sa iti gasesti echilibrul personal si apoi cel relational. Un echilibru relational nu va fi decat doar si numai doar o proiectie a doua echilibre personale. Altfel este doar o minciuna care se prabuseste mai devreme sau mai tarziu. Este foarte greu pentru mine sa iti dau un sfat. Tu ai nevoile tale. Esti dezechilibrata. De aceea tendinta normala, umana, fiziologica, sentimentala de a-ti gasi o forma de echilibru personal si aici ma refer la punctul de atractie fata de colegul tau. Este firesc sa se intample pentru ca ai un minus. Sexul si dorinta de a fi apreciata, de a fi considerata, de a fi alintata, acestea lipsind de o buna bucata de vreme din viata ta. Este uman si perfect explicabil. Insa exista un conflict intern. Iti iubesti sotul, simti ca nu este bine dar nu stii cum sa faci. Este dureros, nu atat ca nu ai relatii intime cu sotul, cat mai ales respingerea acestuia. Asta se duce mai greu. Nu ca nu am facut sex azi, sau ieri, sau saptamana asta, cat durerea, as putea spune umilinta surda de a te simti respinsa. Ce este de facut?

Daca vei face sex cu colegul, te vei simti mai bine pe de o parte va fi in mod cert o descarcare nervoasa masiva, insa cu ce cost? Dupa o zi, doua, trei, noua, vor incepe mustrarile, te vor roade sec si marsav, vor aparea intrebarile: dar daca nu as fi facut? de ce nu ma pot abtine? daca afla?  cum sa traiesc eu cu aceasta povara? se vede pe ochii mei, cum sa ma uit in ochii lui? de ce sunt atat de slaba? trebuia sa stau pe fundul meu.... si toate acestea imbinate intr-un razboi crunt cu amintirile placute ale sexului descatusat, ale alinturilor si mangaierilor lui. Care este dreptatea?

 

In cazuri de acest gen, am obiceiul sa ma pun in locul celui cu care stau de vorba. Asta daca am aceasta putere, pentru ca de multe ori nu reusesc decat sa ma impiedic in aceleasi intrebari fara raspuns. Asa si acum. De aceea am spus - greu de raspuns. 

 

Insa:

 

   Cu riscul de a gresi eu in locul tau as avea rabdare. Nu as reununta. Poate ca ar fi greu, foarte greu, nedrept poate si cu toate acestea atata timp cat cred in omul de langa mine il iau asa cum este el, ma lupt pentru el chiar daca ma costa pe mine pentru ca in acest mod as fi convins ca dincolo de fapte am existat in orice secunda a vietii lui si asta inseamna totul. Sa stii ca acea persoana si daca moare nu moare singura. Asa sunt si cu copiii mei. Pana sa mori tu, mor eu in fata ta. Stiu ca suna nebunesc.

 

Este tot ce pot sa iti spun fara a-mi fi frica de mine.



#66
Deceneus

Deceneus

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.099 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 19:23

Speram sa gasesc persoane care au mai trecut prin asta si sa aflu ca eventual si-au revenit 

...

Si daca au trecut deja 2 ani.. nu stiu cand a trecut timpul asta, dar te iei cu munca, cu copilul.. si asta e.. 

 

Si tocmai din cauza ca vreau sa iltin langa copil pe tatal lui nu am cumsa divortez dintr-un motiv asa de egoist cume sexul.. 

Si de faptul ca nu vrea sa colaboreze pe tema asta.. sau sa mergem la vreun terapeut, specialist -mi-e greu sa il conving pt ca nu vrea sa discute pe tema asta nici cu mine, dar cu persoane straine.

Daca nu sti cum au trecut doi ani fara sex inseamna ca va potriviti.

Acum probabil ca ti-a declansat colegul ceva hormoni, dar asta se poate intampla si la cei care au parte de sex normal in familie.

 

Nu-s de parerea celor care sustin ca o casnicie fara sex nu rezista, pentru ca am auzit de cateva cazuri.

 

O casnicie rezista daca exista respect reciproc si nu aveti divergente de planuri de viata, si invers, daca sunteti incompatibili ca aspiratii in viata, chiar daca aveti parte de sex nebun casnicia se destrama.

 

Daca faceti o statistica, cate casnicii s-au destramat din cauza de incompatibilitate sexuala si cate din cauza de incompatibilitate de caracter, o sa vedeti ca a doua cauza este foarte frecventa si prima destul de rara.

 

Eu zic sa nu sacrifici casnicia pentru o aventura trecatoare. 

Poate colegul e atras de tine, dar nu se gandeste sa se lege la cap pentru totdeauna.

Sti cum spune proverbul, " nu dai pasarea din mana pentru cea de pe gard".


Editat de Deceneus, 23 mai 2013 - 19:31 .


#67
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 19:29

poate e o chestie psihica,ii e teama ca vrei sa mai faci un copil,asigura-l ca te protejezi...aaa,si treaba aia ca ii e teama ca nu o sa te descurci tu e aiurea,eu ma descurc cu doua fetite si in curand o sa cresc trei in timp ce el o sa fie la munca...cred ca mai degraba isi facea griji ca nu va puteti permite?


scuze de off topic. Am inteles eu aiurea?

#68
Selene_Bunny

Selene_Bunny

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.037 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 19:48

Este o dovada de caracter marunt sa faci asa ceva, un exemplu de relatie defecta si neprincipiala.

 

 

marius, cumparam oare etichetele de la acelasi furnizor? Sau tu ti le fabrici singur?


Editat de Selene_Bunny, 23 mai 2013 - 19:48 .


#69
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 19:49

Si totusi...ce e de facut?

Auzi, cica sa nu-si compromita casnicia...care casnicie?

Vorbim de sex: cand unul vrea si altul nu, da' nu vrea deloc, nu rar, la ocazii sau de Craciun, nu vrea deloc. De ani de zile. Ce e de facut? Te castrezi?

Barbatul nu e masina de sex, e clar...are perioade, are probleme...ca orice om. Dar omul ala nu vrea sa discute de problemele lui...ca nu vrea el. Nu, nu cu mine...ci cu nevasta-sa. Cu aia de care nu vrea sa divorteze. Cum vine vorba de sex...mucles!

Ma bucur ca multi din voi sunteti mai intelepti ca mine si credeti ca-i ceva normal...sau macar tolerabil. Ca pe mine m-a enervat doar gandul.



#70
Selene_Bunny

Selene_Bunny

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.037 mesaje

Postat 23 mai 2013 - 19:55

Deceneus, tu stii ce inseamna "fara sex" timp de... ani?

 

O casnicie fara sex rezista doar daca ambii parteneri au acelasi nivel de interes sexual. Nu stii cum afecteaza lipsa sexului o persoana sau alta. Personal, cunosc doar femei in situatia respectiva, si lipsa sexului isi punea clar amprenta asupra comportamentului si fizicului lor.




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Ziua naÈ™terii

    Roxanesss
    - Astăzi, 17:30

  • Eco

    Anamaria1706
    - Astăzi, 16:12

  • Usor usor..

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 15:42

  • 28 de saptamani

    kiki_2024
    - Astăzi, 15:27

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -