Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Horoscopul tiganesc

Horoscopul tiganesc

7 raspunsuri la acest subiect

#1
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 26 aprilie 2013 - 20:02

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie)

Cupa este un simbol al uniunii, dar si al flexibilitatii intrucat lichidul turnat in cupa ii ia cu usurinta forma. In legendele tiganesti, cei doi miri impartasesc continutul aceleiasi cupe, sugerand astfel conexiunea puternica dintre cei doi si acceptarea unui destin comun. Cel nascut in acest semn este creativ, sincer, ingenios si ii place sa ii vada pe cei din jurul lui fericiti. Adora la randul sau starea de a fi fericit si tanjeste dupa iubirea adevarata. Are o intuitie deosebita, un suflet de razvratit si sange care clocoteste. Ii place sa aiba in preajma sa oameni care ii seamana in conceptii si viziuni. Intampina dificultati in a duce un lucru la bun sfarsit.


CAPELA (20 februarie – 20 martie)

Capele reprezinta esenta divina existenta in fiecare din nou, credinta, devotamentul si iubirea neconditionata, dar si taria care vine prin intelegerea acestei nature interioare umane. Cel nascut in aceasta zodie are sentimente puternice, un suflet patimas si sensibil. Este o persoana predominant emotionala si percepe lumea si mediul inconjurator prin intermediul sentimentelor si a intuitiei sale. Stie sa iubeasca intr-un mod spiritual si pur, sensibil si visator. La exterior, este o persoana calma si pasnica, avand controlul oricarei situatii. Are initiative si viziuni atunci cand vine vorba de a intreprinde ceva pe plan profesional.

PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie)

Pumnalul reprezinta lupta, dar el sugereaza totodata si onoarea, victoria, vointa de a castiga. Initial, in legendele tiganesti, pumnalul era folosit de nomazi pentru a-si croi drum in padure printre hatisuri. Prin urmare, pumnalul este si un simbol al pionieratului, al deschizatorului de drumuri. Cel nascut in zodia Pumnalului este o persoana careia ii place competitivitatea. Ii place succesul, dar si drumul pana acolo. Este impulsiv si isi pierde cumpatul cu usurinta, insa daca invata tehnici de autocontrol se poate descurca excelent in pozitii de conducere. Nu are rabdare cu cei din jurul sau, insa da dovada de rabdare si perseverenta atunci cand vine vorba de obiectivele sale. Este ambitios si nu se da batut pana cand nu obtine ceea ce isi doreste. Daca il iubesti, te va iubi la randul sau. Daca l-ai ranit, asteapta-te sa te raneasca. Poate fi razbunator si crud.

COROANA (21 aprilie – 20 mai)

Coroana este asociata cu ideea de aur, de stralucitor, de noblete si putere. Ea sugereaza totodata iubirea pura si valoarea, conferind statut si importanta celor care o au. Cei nascuti in zodia Coroanei sunt oameni ai simturilor, atasati de tot ce inseamna confort, lux, trai bun. Au determinare atunci cand vine vorba de a obtine ceea ce-si doresc, dar si perseverenta. Sunt admirati sau invidiati pentru acest lucru. Iubesc odihna si relaxarea. Nu sunt facuti sa munceasca pentru altii, ci pentru ei insisi, de aceea se descurca excelent pe cont propriu, in propriile afaceri. Sunt fideli atunci cand iubesc si isi doresc cu orice pret stabilitatea in viata lor, fie ea materiala sau emotionala. Iubesc si admira tot ce este frumos. Pot fi incapatanati si orgoliosi.

SFESNICUL (21 mai – 20 iunie)

Sfesnicul cu lumari este prezentat in legendele tiganeste pe post de calauzitor si pentru iluminarea corturilor. El este un simbol al luminii si al adevarului, sugerand totodata intelepciune si cunoastere. La randul sau, lumina sfesnicului este asociata cu speranta, agerimea mentala, cu vivacitatea spiritului. Nativul acestei zodii are o inteligenta sclipitoare pentru care estemirat si apreciat. Este totodata comunicativ. Isi face cu usurinta prieteni datorita firii sale calde, deschise. Curios din fire si dornic de informatii noi, ii place sa cerceteze dincolo de aparente. Este atras de studiu si invatatura.


ROATA (21 iunie – 21 iulie)

Roata este asociata cu Luna si emotionabilitatea, cu miscarea si instabilitatea, ba chiar cu maternitatea insasi. Cei care se afla in acest semn sunt guvernati de impulsuri si emotii. Sunt sensibili din punct de vedere emotional si pot fi raniti cu usurinta. Au adesea schimbari de dispozitie, iar roata trece dispozitia lor zilnica printr-o gama larga de emotii, invartindu-i intr-un cerc al bucuriei si al tristetii, al tristetii si al bucuriei. Sunt pasnici si inofensivi de obicei si rareori isi ies din fire cu adevarat. Atunci cand o fac insa, fereste-te de mania lor. Au o inclinatie spre reverie si adora sa viseze cu ochii deschisi. Pun suflet in relatiile lor de iubire si sunt posesivi fata de partenerul lor.

STEAUA (22 iulie – 22 august)

Steaua tiganeasca are 6 varfuri, fiind alcatuita din doua triunghiuri echilaterale, sugerand cerul si pamantul, ceea ce este deasupra, ceea ce este dedesubt, dar si succesul si dezvoltarea interioara. Nativul acestei zodii s-a nascut sa straluceasca si sa se faca remarcat. Este o persoana plina de pozitivism si de optimism. Are un fel aproape magic de a fi, care ii cucereste pe cei din jur. Nu se lasa infrant de greutatile vietii, iar atunci cand se ridica o face cu fruntea sus. Vrea sa fie cel mai bun in ceea ce face si sa obtina respectul celorlalti. Steaua este o zodie norocoasa si acest nativ are parte de cele mai multe ori de o soarta favorabila.

CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie)

Fiind utilizat pe post de ceas, Clopotul este asociat cu ideea de timp si punctualitate, dar si de autodisciplina si vointa. Semnul zodiacal al Clopotului se invarte si in jurul ideii de perfectiune. Nativul acestei zodii este eficient, organizat si capabil, asumandu-si roluri centrale in societate. In acelasi timp, este o persoana minutioasa si constiincioasa, atrasa de detalii. Ii place sa se bucure de viata, insa in propriul fel si anume moderat. Are simt critic constructiv de care se foloseste adesea. Are tendinta de a avea asteptari prea mari de la cei din jur si a le cere mai mult decat ar fi normal.

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie)

Moneda are doua fete, simbolizand fizicul, dar si spiritualul, bogatia materiala, dar si pe cea spirituala. Totodata, moneda este asociata si cu ideea de justitie si echilibru. Nativul acestui semn este o persoana agreabila, inzestrata cu un farmec aparte si talente deosebite. Unul din talentele sale este acela de a-i face pe cei din jur sa se deschida emotional, destainuindu-se si impartasindu-si sentimentele. Ii place sa stie ca i-a ajutat intr-un fel anume pe cei din jur si de aceea are multi prieteni care tin cu adevarat la el. Tine cont de imagine si de aspect si este atras de arta si de tot ce este estetic, frumos. Ii place dreptatea si este expert in negociere si in a intreprinde lucruri noi. Se hraneste din dragoste si din sentimente. Are nevoie sa se afle in permanenta in acea stare de ‘a fi indragostit’.

CUTITUL (23 octombrie – 21 noiembrie)

In cultura tiganeasca, cutitul este asociat cu maturitatea, cu puterea, cu maturitatea, dar si cu viata si cu moartea. A avea painea si cutitul in mana inseamna a avea la indemana toate modalitatile pentru a a trai si a supravietui. Cel nascut in zodia Cutitului are un temperament iute si irascibil si se va face respectat prin fortele proprii. Este demn si mandru si nu va accepta sa reuseasca altfel in viata. In jurul sau pluteste o aura de mister si de respect. Acest nativ are instincte ascutite si o gandire analitica. Este totodata capabil sa evalueze rapid ceea ce se intampla in jurul si in mediul sau si sa ia decizii instantanee.


TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie)

Toporul este instrumentul care, prin miscarea potrivita, poate face sa cada toate lacatele, oprelistile si barierele. El este un simbol al libertatii, al iesirii de sub limite si obstacole. Nativul acestei zodii are o fire aventuroasa si un spirit liber care nu poate fi infrant. Ii plac provocarile si iubeste libertatea mai mult decat orice pe lumea aceasta. Este curajos si indraznet si are o gandire rapida si o minta ascutita. Este flexibil si se poate adapta cu usurinta tuturor situatiilor. Are tendinta de a se suprasolicita si de a-si epuiza resursele energetice. Poti obtine de la el orice cu vorba buna, insa nu il poti obliga sa faca ceea ce nu ii place.


POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie)

Potcoava este perceputa drept un semn al norocului si al sansei, un puternic talisman menit sa atraga binele si sa tina departe fortele malefice. Surprinzator sau nu, potcoava este asociata si cu ideea de efort, munca si activitate, nu doar cu aceea de noroc in stare pura. Nativul nascut in aceasta zodie este o persoana muncitoare si ambitioasa, dornica sa reuseasca in viata. Este totodata un individ pentru care familia este extrem de importanta deoarece ii asigura stabilitate si siguranta. Iubirea pe care si-o doreste este una palpabila, durabila. In lipsa ei, se afunda insa in munca.

Editat de Alizee, 26 aprilie 2013 - 21:27 .


#2
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 27 aprilie 2013 - 16:34

Il readuc pe prima pagina. Mie mi-a placut f mult horoscopul asta. [biz]



#3
Lia

Lia

    Membru junior

  • Moderators
  • 1.060 mesaje

Postat 06 iunie 2013 - 10:39

Dragut,habar n-aveam ca sunt in zodia pumnalului:)))).



#4
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 06 iunie 2013 - 10:49

Eu sunt in zodia cutitului si mi se potriveste 90%. [hot]



#5
Oana_B

Oana_B

    Membru de baza

  • Moderators
  • 5.756 mesaje

Postat 08 iunie 2013 - 00:06

Eu sunt coroana, ce-mi place cand zice de bine [flirty]



#6
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 12 iunie 2013 - 16:05

Eu sunt esenta divina, patimasa si sensibila.

Ah,ce ma iubesc! [flo2]



#7
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 12 iunie 2013 - 20:51

Eu sunt simbolul cunoasterii si adevarului..................



#8
XIO

XIO

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.118 mesaje

Postat 16 iunie 2013 - 21:33

La noi se potriveste 100% :))))))))))) eu sunt potcoava si el e clopot. Bine, oricum cred ca ideea e ca sunt aceleasi caracteristici ca la zodiacul normal, de fapt toate merg pe aceeasi idee.




Panic Questions

  • Cum să scap rapid de ciuperca picioarelor È™i unghiilor?

    MaryJane999
    - Astăzi, 14:34

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Analizele au arătat o deteriorare a stării ficatului. Ce să fac?

    MaryJane999
    - mar 21 2024 12:16

  • Progesteron

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -